Sesongene på SNØ

SNØ innfører en klubbsesong og en fritidssesong i alpinbakken for å skape enda bedre opplevelser for alle. Parken og langrennsløypen holder åpent som normalt gjennom hele året.

Her finner du informasjon om sesongene, medlemskap, booking og mye mer.

Klubbsesongen: Varer fra 19. august til 10. november.
Fritidssesongen: Starter 11. november.

Klubbsesongen

I klubbsesongen er alpinbakken åpen for alpinister i klubber og lag. Bakken tilrettelegges for supre treningsforhold.

Klubbsesongen varer fra 19. august til 10. november.

Det er kun alpinister i klubber og lag som vil ha mulighet til å leie baner i alpinbakken. Dette gjøres av klubben/laget, klikk her for å bestille.

Alle eksisterende medlemmer får informasjon på e-post/SMS om hvordan de aktiverer medlemskapet sitt for klubbsesongen.

Dersom dere er en mindre treningsgruppe som ønsker å trene hos oss utenom klubb/lag, kan dere kontakte oss på kontakt@snooslo.no.

Fritidssesongen

I fritidssesongen er alpinbakken åpen for alle. Da bygger vi om bakken og lager fantastiske SNØopplevelser som passer alle aldre. I tillegg blir det skiskole, aktiviteter, underholdning og moro!

Fritidssesongen begynner 11. november. Bakken vil være ferdig ombygd fra 1. januar.

For deg som er medlem og ikke skal kjøre i parken eller med klubber/lag vil medlemskapet automatisk fryses i klubbsesongen (19.08–10.11). Medlemskapet starter opp igjen automatisk i november, og vi spanderer kjøring ut måneden. Sesongene berører ikke deg som kjører i park, eller går langrenn.

2021 SNØ Jul-i-Snøbyen20 (1)

Parken

Parken holder åpent for alle hele året, men alpinbakken vil brukes av alpinister i klubber og lag fra 19. august til 10. november.

Er du allerede medlem, vil medlemskapet ditt fryses automatisk under klubbsesongen. Om du ønsker å benytte parken i denne perioden, kan du aktivere medlemskapet ditt. Følg instruksjoner fra e-post/SMS eller ta kontakt med oss.

Langrenn

Langressløypen holder åpent for alle hele året, og berøres ikke av sesongene i alpinbakken.

Hva skjer med mitt medlemskap?

Fra 19. august til 10. november tilrettelegges alpinbakken for alpinister i klubber og lag. Derfor fryses alle medlemskap i perioden. Når medlemskapet er fryst, betaler du ingenting og bindingstiden din forlenges heller ikke. Medlemskapet aktiveres automatisk igjen når fritidssesongen starter den 11. november. Da spanderer vi din kjøring ut måneden!

Fra 1. desember går medlemskapet som normalt.

Hvis du skal kjøre i parken, eller med klubber og lag i klubbsesongen, må du aktivere medlemskapet. Følg instruksjoner fra e-post/SMS eller ta kontakt med oss.

Hva skjer med mitt klippekort?

Fra 19. august til 10. november tilrettelegges alpinbakken for alpinister i klubber og lag. For deg som ikke er med i klubber eller lag eller skal kjøre park så kan klipp som ikke er brukt opp innen 18. august få forlenget gyldighet. Disse kan da brukes når fritidsseongen starter igjen fra 11. november, og er gyldige frem til 31. januar 2025. Dersom du har klipp igjen når klubbsesongen starter vil du få egen informasjon på e-post.

Det vil være mulig for alpinister i klubber og lag å kjøpe klippekort for klubbsesongen. Salg av klippekort for fritidssesongen starter igjen 11. november.

Hvorfor har SNØ en klubbsesong og en fritidssesong?

SNØ er populært om høsten – det er stas! Hos SNØ møter du profesjonelle utøvere, jibbere i parken, småbarnsfamilier, mosjonister og mange flere.

For å skape gode tilbud for alle, innfører vi en klubbsesong og en fritidssesong i alpinbakken.

I klubbsesongen vil alpinbakken være åpen for alpinister i klubber og lag. Vi åpner flere treningslinjer slik at både unge og erfarne utøvere får et supert treningstilbud fra 19. august til 10. november.

I fritidssesongen vil alpinbakken være åpen for alle og tilrettelagt for SNØopplevelser for hele familien. I tillegg blir det skiskole, aktiviteter, underholdning og moro! Fritidssesongen starter 11. november.

Parken og langrennsløypen er åpne for alle hele året.

Har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på kontakt@snooslo.no.