Kafé og restaurant

God mat og drikke er en viktig del av skiopplevelsen. Fra 1-3. etasje vegg-i-vegg med løypene, finner du et utvalg av kalde og varme retter, samt kaffe, bakevarer og snacks. I både 1. og 2. etasje er det avsatte områder for medbrakt mat.

1. etasje

Kiosk i velkomstsenteret

I velkomstsenteret i 1. etasje finner du vår kiosk. Her får du kjøpt mineralvann, kaffe og kakao. Du får også kjøpt diverse snacks som sjokolade og potetgull. I dette området kan du også nyte din medbrakte matpakke dersom du ønsker det.

Åpningstider:
Mandag-fredag: kl. 10:00-16:00
Lørdag og søndag: kl. 10:00-16:00

2. etasje

Kafé

I kaféen i 2. etasje får du kjøpt deilige bakevarer, enkle retter som baguetter, pizzastykker og toast, i tillegg til kaffe, kakao og snacks. Det glimrende å ta en pause fra snøsonen her, og lene deg tilbake i hyggelige lokaler.

Kafe 2. etasje

Åpningstider:
Mandag-fredag: kl. 10:00-16:00
Lørdag og søndag: kl. 10:00-16:00

Restaurant

I restauranten i 2. etasje kan det bookes mat på forespørsel for større grupper.
Booking skjer via mail: kontakt@snooslo.no eller telefon: +47 916 31 490

rest

3. etasje

Thon Snøfonna Restaurant

Hos Thon Snøfonna Restaurant får du en stor og variert lunsjbuffé på hverdager fra kl. 11-13. Ønsker dere å arrangere selskap for grupper på opptil 300 personer, er Thons lokaler et perfekt sted.

Book event

På Thon hotel Snø

Restaurant Rifugio della Nonna

Restauranten Rifugio della Nonna ligger på Thon Hotel Snø vegg-i-vegg med snøsonen. Restauranten henter inspirasjon fra alpene og det norditalienske kjøkken. Enten du ønsker en romantisk middag eller en avslappet sammenkomst med venner og familie, er denne restauranten det stedet for en italiensk matopplevelse laget med norske og italienske råvarer. Du finner veien hit via 4. etasje på SNØ.Book event
129529 25-DSC05716


Les mer om fasilitetene på SNØ:

Mova treningssenter

EVO treningssenter

Atomic Pro Center

Sport 1 SNØ