Butikker

På SNØ finner du Sport 1 Snø, Atomic Pro Center og Swix Flagship Store. Alle butikkene har et stort utvalg av sportsutstyr og -klær fra kjente merkevarer og svært kompetent personale som kan hjelpe deg med råd og tilpasning av utstyr.

Sport 1 Snø

2. og 3. etasje SNØ-huset

Sport 1 Snø 2 1920x1300

Sport 1 Snø finner du et 2000 kvm stort sportsparadis fordelt på to etasjer. De har en shop-in-shop-løsning med en unik merkevaremiks og et utvalg du ikke finner i noen annen Sport 1-butikk. Her viser merkevarene frem sine beste og nyeste produkter og du får et helt spesielt sortiment - enten det er innen tekstil eller hardvare. De har også et stort serviceverksted for reparasjoner, støveltilpasning, varmeskap, analyse- og utmåling av spenn, og slip av langrenn- og alpinski.


Besøk nettside

Atomic Pro Center

1. etasje SNØ-huset

Atomic Pro Center

Atomic Pro Center er en spesialbutikk det kun finnes to av i verden. De tilbyr det beste skiutstyret tilgjengelig på markedet og svært kompetente ansatte. Her får du hjelp til riktig tilpasning av utstyret, uansett nivå og ambisjoner.


Besøk nettside

Swix Flagship Store

Utenfor inngangen til 2. etasje SNØ-huset

Swix

I Swix Flagship Store finner du hele utvalget fra alle deres merkevarer; Swix, Helsport, Lundhags, Ulvang og Toko! I tillegg har de en egen service&repair-avdeling hvor de kan reparere dine gamle plagg for deg.


Besøk nettside


Les mer om fasilitetene på SNØ:

Trening og aktiviteter

Utstyrsleie

Caféer og restauranter

Løypene