SNØ - Løypekart

Den kalde delen av SNØ

Hos oss finner du nedfarter med utfordringer for alle nivåer - fra nybegynner til ekspert. Du kan velge mellom familie-, racing-, eller nybegynnerbakken og blåpark.

Vi har også en langrennsløype som er småkupert og variert. Deler av den er på en mesanin hengende oppunder taket - en spektakulær opplevelse du neppe har opplevd maken til.

Alpint

500 meter bakke i variert terreng.

Les om alpinløypene

Langrenn

Småkupert løype på inntil 1,5 kilometer.

Les om langrennsløypa

Parken

Rails, hopp og bokser

Les om parken

Nybegynnerområdet

Kort, slak bakke med skibånd.

Les om nybegynnerområdet
Illustrasjon

Områder

Alpint

Alpint - racingbakke

Parken

Nybegynnerområdet

Langrenn

Fast løype

Utvidet løype

Fasiliteter

Den varme delen av SNØ

Vegg-i-vegg med løypene finner du en rekke restaurant- og servicetilbud som du kan ha glede av både med og uten et dagspass eller medlemskap.

Garderobe med skap

Tjenesten er gratis om du har et gyldig SNØpass. Du bruker QR-koden for å åpne og låse skapet. Denne garderoben finner du i 1. etasje ved inngangen til den kalde delen.

Garderobe med dusj og skap

Tjenesten kjøper du sammen med adgangspasset ditt. Du må ha med egen hengelås. Garderobe med dusj og skap finner du i 4. etasje ved rulletrappen.

Café og restauranter

Du finner en rekke muligheter for bespisning, alt fra en enkel snack til en hyggelig middag, i 2. og 3. etasje.

Les mer

Utstyrsleie

Du kan leie utstyr for alpint, langrenn og snowboard, inkludert vinterklær. Du finner utstyrsutleien i 1. etasje ved inngangen til den kalde delen.

Les mer

EVO treningssenter

For EVO-medlemmer og deg som kjøper EVO sammen med passet ditt. Treningssenteret finner du i 4. etasje ved rulletrappen.

Les mer

Møte- og konferanserom

Rommene ligger vegg-i-vegg med den kalde delen, og har kapasitet fra 6-20 personer. Ideelt for bedrifter, grupper og klubber. Møterommene finner du i 4. etasje.

Les mer

Atomic Pro Center

Atomic Pro Centeret - det 3. i sitt slag i verden, er et kompetansesenter hvor du kan kjøpe utstyr, ski og støvler, og få spesialtilpasset dette. Du finner Atomic Pro Center i 1. etasje ved inngangen.

Les mer

Sport 1 SNØ

Sport 1 SNØ har et stort utvalg av kjente merkevarer i sportsbutikken i 2. og 3. etasje.

Les mer
Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål?

Lurer du kanskje på hva du skal ha på deg? Eller hvordan snøen er laget? Da er du ikke alene. Se om du kanskje finner svar her.

Se ofte stilte spørsmål

Vil du stå på ski i dag?

Kjøp pass