SNØ - Atomic Pro Center

Atomic Pro Center

Atomic Pro Center er en spesialistbutikk som tilbyr tilpasning av alpinstøvler, preparering og oppsett av ski, bindinger og støvler. Pro Centeret har det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet og svært kompetente ansatte, som i kombinasjon leverer tilpasning og service i særklasse.

Atomic Pro Center

Det andre av sitt slag i verden

For øyeblikket er det kun to andre Atomic Pro Center globalt; ett i Altenmarkt, Østerrike og et her på SNØ. Hit kommer toppalpinistene, seriøse skikjørere og entusiaster for en opplevelse som kjennetegnes av kunnskap, erfaring og service på et meget høyt nivå.


Alle som jobber på Pro Centeret på SNØ har lang erfaring fra alpin racing eller topptur. De har alle ett mål for øyet; å gjøre din skiopplevelse best mulig; enten du ønsker en støvel som sitter optimalt eller du leder Verdenscupen i slalåm.


Riktig tilpasning av utstyr er viktig uansett nivå og ambisjoner. Det unike med Atomic Pro Center-konseptet er at det knytter sammen erfaring gjennom produktutvikling, kunnskap og samarbeid med verdens beste utøvere i et senter som er åpent for alle.

Atomic Pro Center

Informasjon

Åpningstider: Se Atomic Pro Center sine åpningstider her


Kontakt Atomic Pro Center:

Telefon: +47 919 21 901

E-post: procenter.oslo@atomic.com

Les mer: Atomic Pro Center

Les mer om:

Sportytude treningssenter

Cafè og restauranter

EVO treningssenter

Sport 1 Snø