Utdrikningslag på SNØBook utdrikningslag

Med din bestevenns bryllupsdato i kalenderen, leter du sannsynligvis etter en aktivitet til å lage det beste utdrikningslaget. Å arrangere utdrikningslaget er en av de viktigste elementene under bryllupsplanleggingen, og som forlover ligger denne dagen nå i dine hender. Du føler kanskje på presset for å gjøre denne dagen perfekt? Det trenger du ikke lengre bekymre deg for!

Den perfekte aktiviteten som passer for alle

Hvis ideen din om et vellykket utdrikningslag dreier seg om en spennende økt med ski på beina, eller et skikkelig adrenalinkick har du kommet til riktig sted. Hos SNØ kan man komme som man er, og leie både klær og utstyr. Hva med å kle opp den kommende bruden, brudgommen eller hele gjengen i freshe 80-talls skidresser?

Isvegg Anne Sofie

Med en utdrikningsklar gruppe, kan du som forlover velge mellem alpint og isklatring som aktivitet:

Isklatring

Hva med isklatring i verdens høyeste innendørs isvegg? Her kan dere sammen forsøke å bestige toppen ved hjelp av isøkser og stegjern. En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse

Alpint

Utfordre bruden eller brudgommen til en uformell slalåm-konkurranse. Konkurrer som lag eller individuelt. Vår aktivitetsleder møter dere i vårt velkomstsenter hvor dere får hjelp med lån av utstyr. Dere velger også ut et sprekt ski antrekk til brud/brudgom. Før dere skal inn i snøsonen vil dere få utdelt startnummer mens dere settes inn i dagens konkurranse.

For en personlig touch baker vi inn en quiz i konkurransen. Send oss spørsmålene i forkant. 3-5 stk.


Book utdrikningslag

Når

Isklatring
Kan bookes lørdager mellom kl. 10-18

Alpint
Kan bookes lørdager mellom kl. 10-14

Varighet:

Ca. 1 time. Oppmøte 30 min før aktiviteten starter.

Pris

Isklatring
Kun bruden/brudgommen: 1500,-
2-4 personer: 1150,- per person
5-10 personer: 920,- per person
11-15 personer: 860,- per person
Inkluderer inngang, utstyr og isklatring med instruktør.

Alpint
Fra 950,- per pers (inkl. inngang, leie av skiutstyr, aktivtetsleder, outfit til brud/brudgommen, startnummer og konkurranse)

Priser gjelder for grupper på minimum 6 personer.

Skirenn