Trening og aktiviteter

På SNØ finnes det treningstilbud og aktiviteter utenfor snøsonen også. Velg mellom styrketrening eller kondisjonstrening på flotte treningsfasiliteter som EVO og Sportytude. Dersom du er i et mer lekent humør, kan vi anbefale trampolineøkt på trampolineparken JumpYard.

Trening

EVO Snø

4. etasje SNØ-huset

EVO Snø

EVO Snø er et moderne treningssenter med bredt tilbud for kondisjons- og styrketrening. Et treningstilbud for alle, uansett når og hvordan du ønsker å trene.


Besøk nettside

Mova

Skeidarbygget (Luhrtoppen)

Sportytude styrke

Tidligere Sportytude SNØ åpnet juni 2020 og har nå blitt en del av MOVA. Mova Lørenskog er et toppmoderne treningssenter på 2300 m2 med unike treningsmuligheter og fasiliteter. De har en 720 kvm stor styrkesal med utstyr levert fra det anerkjente merket Technogym. Hos dem finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening.

De har også en helt ny avdeling med 4 squashbaner, og en flerbrukshall med mulighet for varierende trening. Her tilbys det fotball, basket, badminton via et unikt konsept.


Besøk nettside

Aktiviteter

JumpYard

Skeidarbygget (Luhrtoppen)

JumpYard Sky Rider

JumpYard er en helt ny trampolinepark beliggende rett ved siden av SNØ, i det gamle Skeidarbygget. Her er det fullspekket med trampoliner, ziplines, klatrevegger og andre morsomme sportification aktiviteter for de som liker å sprette rundt, klatre og ha kult!


Besøk nettside


Les mer om fasilitetene på SNØ:

Butikker og shopping

Utstyrsleie

Caféer og restauranter

Løypene