Løypene på SNØ

Løypene på SNØ

Den kalde delen av SNØ

Hos oss finner du nedfarter med utfordringer for alle nivåer - fra nybegynner til ekspert. Du kan velge mellom familie-, racing-, eller nybegynnerbakken og blåpark. Vi har også en langrennsløype som er småkupert og variert. Deler av den er på en mesanin hengende oppunder taket - en spektakulær opplevelse du neppe har opplevd maken til.

map

Fasiliteter

Den varme delen av SNØ

Vegg-i-vegg med løypene finner du en rekke restaurant- og servicetilbud som du kan ha glede av både med og uten et dagspass eller medlemskap.

 • Garderobe med skap

  Tjenesten er gratis om du har et gyldig SNØpass. Du bruker QR-koden for å åpne og låse skapet. Denne garderoben finner du i 1. etasje ved inngangen til den kalde delen.

 • Garderobe med dusj og skap

  Du kan legge til tilgang til dusj med garderobeskap hos EVO treningssenter i 4 etasje ved kjøp av SNØ-pass og medlemskap. Husk å ta med egen lås for skapene.

 • Café og restauranter

  Tjenesten kjøper du sammen med adgangspasset ditt. Du må ha med egen hengelås. Garderobe med dusj og skap finner du i 4. etasje ved rulletrappen.

  Les mer
 • Utstyrsleie

  Du kan leie utstyr for alpint, langrenn og snowboard, inkludert vinterklær. Du finner utstyrsutleien i 1. etasje ved inngangen til den kalde delen.

  Les mer
 • EVO treningssenter

  For EVO-medlemmer og deg som kjøper EVO sammen med passet ditt. Treningssenteret finner du i 4. etasje ved rulletrappen.

  Les mer
 • Møte- og konferanserom

  Rommene ligger vegg-i-vegg med den kalde delen, og har kapasitet fra 6-20 personer. Ideelt for bedrifter, grupper og klubber. Møterommene finner du i 4. etasje.

  Les mer
 • Atomic Pro Center

  Atomic Pro Centeret - det 3. i sitt slag i verden, er et kompetansesenter hvor du kan kjøpe utstyr, ski og støvler, og få spesialtilpasset dette. Du finner Atomic Pro Center i 1. etasje ved inngangen.

  Les mer
 • Sport 1 SNØ

  Sport 1 SNØ har et stort utvalg av kjente merkevarer i sportsbutikken i 2. og 3. etasje.

  Les mer

Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål?

Lurer du kanskje på hva du skal ha på deg? Eller hvordan snøen er laget? Da er du ikke alene. Se om du kanskje finner svar her.

Se ofte stilte spørsmål

Vil du stå på ski i dag?

Kjøp pass