SNØ-camper for barn

På SNØ-camper får barna fire dager utenom det vanlige med skiglede og mestring gjennom lek og læring. Velg den uken som passer dere og den aktiviteten ditt barn ønsker å delta på - alpint, freeski eller snowboard.

Passer for:

SNØ-camper er et tilbud for barn mellom 7-12 år.

Når:

SNØ Sommercamp
Uke 26: 24.-27. juni
Uke 33: 12.-15. august

Pris:

Ikke-medlem: 3400,-

SNØ-medlem (12 måneder): 2650,- (barnet må ha SNØ medlemskap (12 mnd). Bli medlem her).

Prisen inkluderer 4 dager med inngangspass, instruktører og lunsj.

Påmelding

SNØ Sommercamp uke 26:
Påmeldingen for uke 26 er stengt. Ved spørsmål ta kontakt på kontakt@snooslo.no.


SNØ Sommercamp uke 33:
Ikke-medlem: meld deg på her

Medlem: meld deg på her


Obs! Vi har begrenset antall plasser per kurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Utstyr:

Ta med eget utsyr eller så kan du leie hos oss. Booker du utstyret på nett i forkant får du 10% rabatt. Betaling og henting av utstyret skjer i skiutleien i 1. etasje på SNØ. Book utstyr her.

Snø Sommercamp-30

Nivå:

Alpint, freeski og snowboard: nybegynner til viderekommen. Barna vil bli delt inn i grupper basert på valgt aktivitet, alder og nivå.

Nivå 1 Nybegynner:

Læring gjennom lekbaserte øvelser. Starter i barneområdet på magic carpet, øver på å ploge, bremse, og stoppe. Mål om å komme seg til øvet nivå ila kurset.

Nivå 2 Litt øvet:

Dette er gruppen for de som kan det grunnleggende. Kan bremse og svinge i plog i den minste bakken. Med morsomme øvelser trener vi på å svinge, bremse og balanse i familiebakken. Vi fokuserer på å øke fartskontroll og bli mer selvstendige.

Nivå 3 Øvet:

Kan ta heis selv, ploge, stoppe og svinge. Kjører selv ned bakkene alene, og kan kjøre med andre barn i en noe større gruppe. Trenger å øve på teknikk for å få en større skiglede.

Nivå 4 Viderekommen:

Dyktige og erfarne skikjørere som mestrer alle forhold, enten du er aktiv i en klubb eller bare er en “råtass” på ski. Kjører alle bakker og heiser, og ønsker nå å terpe teknikk gjennom ny inspirasjon.

Aktiviteter:

Alpint

Vi har 500 meter lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer.
Alpininstruktørene vil gi tips og tilbakemeldinger som garantert vil øke både ferdighet og selvtillit. Vi setter opp porter i racingbakken for de som liker fart og spenning.

2020-02-18 Rammelaus Snø 18 copy

Freeski & snowboard

For de øvede har vi 300 meter med terrengpark. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina. Våre instruktører fokuserer på å ha det gøy i bakken, samt læring og mestring etter nivå.

Snø Sommercamp-13


Kontakt oss på kontakt@snooslo.no dersom du har noen spørsmål.

Les mer om:

Nybegynnerområdet

Alpinløypene

Parken

Kurs