SNØ - Ditt første besøk

Ditt første besøk

Velkommen til SNØ! Hos oss kan du leke, lære og mestre - vi forener langrenn, alpint, freeski og snowboard under samme tak. I den varme delen av SNØ finner du også restauranter, shopping og treningssenter. 

På SNØ har vi ikke resepsjon eller heiskort, men digitale pass på mobilen. Kjøp SNØpass på nett i forkant for å få tilgang til garderobeskap og snøsonen i din mobil.  


Kjøp pass her

Praktisk informasjon

Åpningstider

For tiden er snøsonen åpen kl. 14:00-20:00 onsdag-fredag og kl. 10:00-18:00 lørdag-søndag. Ved avvik vil vi informere på vår nettside.

Se alle våre åpningstider her.

Komme seg til SNØ

Kollektivt

Ta buss eller tog til Lørenskog stasjon og følg skiltene til SNØ. Bruk reiseplanleggeren Ruter for å finne den mest praktiske reiseveien for deg. Vår adresse er Snøfonna 1, 1470 Lørenskog.

Med bil

SNØ ligger lett tilgjengelig fra E6, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Se skilter når du nærmer deg Lørenskog. Les om parkering på SNØ her.

Hva du bør ha med deg

I snøsonen er det jevn temperatur på -2 til -4 grader. Vi anbefaler varme klær og hjelm.

Ta med eget ski/snowboardutstyr, eller lei hos Sport 1 Snø. Leier du på nett i forkant blir det billigere.

Detaljbilde langrenn 1920x1300

Garderobe

Tilgang til garderobe og skap i 1. etg. er inkludert i ditt SNØpass. Bruk QR-koden i passet for å åpne og låse skap. Dersom du ønsker tilgang til garderobe med dusj i 4. etg. kan du kjøpe det som tilleggstjeneste når du kjøper SNØpass.

Garderober 1920x1300

Snøsonen

Gjennom SNØpasset i din mobil får du tilgang til snøsonen. Skann deg inn adgangsporten i 1. etg. for alpinløypene og parken og 4. etg. for langrennsløypa. 

Birgitte snøsonen 1920x1300

Fasiliteter

Vegg-i-vegg med snøsonen finner du en rekke restaurant- og servicetilbud som du kan ha glede av uten SNØpass. Les mer om fasilitetene på SNØ her.

Spiseri Snø 2 1920x1300

SNØvettreglene

På SNØ har vi høyt fokus på sikkerhet og vi oppfordrer alle gjester til å lese og følge SNØvettreglene. Vi ønsker å være et trygt sted for alle.

Barn på SNØ 1920x1300

Velkommen til SNØ!


Les mer om:

Langrennsløypa på SNØ

Alpinløypene på SNØ

Nybegynnerområdet

Parken