SNØ - Ditt første besøk

Ditt første besøk

Velkommen til SNØ! Hos oss kan du leke, lære og mestre - vi forener langrenn, alpint, freeski, snowboard og isklatring under samme tak. I den varme delen av SNØ finner du også en restaurant, shopping og treningssenter. 


Kjøp pass

Digitale heiskort

På SNØ har vi ikke tradisjonelle heiskort, men digitale pass med QR-kode på mobilen. Kjøp SNØpass på app eller nett i forkant for å få tilgang til garderobeskap og snøsonen i din mobil.  

  1. Kjøp SNØpass i appen eller på snø.no
  2. Dra til SNØ
  3. Bruk garderobe (inkludert i pass)
  4. Skann pass for å komme inn i snøsonen
  5. Nyt opplevelsen

Praktisk informasjon

Åpningstider

Se alle åpningstider for SNØ-bygget her. Ved avvik vil vi informere på vår nettside.

Komme seg til SNØ

Kollektivt

Ta buss eller tog til Lørenskog stasjon og følg skiltene til SNØ. Bruk reiseplanleggeren Ruter for å finne den mest praktiske reiseveien for deg. Vår adresse er Snøfonna 1, 1470 Lørenskog.

Med bil

SNØ ligger lett tilgjengelig fra E6, kun 17 minutter fra Oslo sentrum. Se skilter når du nærmer deg Lørenskog. Les om parkering på SNØ her.

Velkomstsenteret

Når du ankommer SNØ har vi et velkomstsenter hvor du kan søke hjelp og få svar på spørsmål. Våre SNØverter er tilstede alle åpningstider og hjelper gladelig til. Du finner dem i 1. etasje, rett ovenfor inngangen til snøsonen.

Hva du bør ha med deg

I snøsonen er det jevn temperatur på -2 til -4 grader. Vi anbefaler varme klær og hjelm.

Ta med eget ski/snowboardutstyr, eller lei hos Sport 1 Snø. Leier du på nett i forkant blir det billigere.

Garderobe

Tilgang til garderobe og skap i 1. etg. er inkludert i ditt SNØpass. Bruk QR-koden i passet for å åpne og låse skap. Dersom du ønsker tilgang til garderobe med dusj i 4. etg. kan du kjøpe det som tilleggstjeneste når du kjøper SNØpass.

Garderober 1920x1300

Snøsonen

Gjennom SNØpasset i din mobil får du tilgang til snøsonen. Adgangsporten for alpinløypene og parken finner du i 1. etg. Dersom du skal stå på langrenn, er adgangsporten i 4. etg.

Birgitte snøsonen 1920x1300

Fasiliteter

Vegg-i-vegg med snøsonen finner du restaurant- og servicetilbud som du kan ha glede av uten SNØpass. Les mer om restauranten på SNØ her.

2020 09 SpiseriSnø-29

SNØvettreglene

På SNØ har vi høyt fokus på sikkerhet og vi oppfordrer alle gjester til å lese og følge SNØvettreglene. Vi ønsker å være et trygt sted for alle.

Barn på SNØ 1920x1300

Velkommen til SNØ!


Les mer om:

Langrennsløypa på SNØ

Alpinløypene på SNØ

Nybegynnerområdet

Parken