SNØ - Parkering

Parkering

SNØ er første byggetrinn i et større byggeprosjekt. Dette betyr at det fortsatt er byggeaktivitet rundt SNØ, som fører til begrenset parkeringsmuligheter på de mest travle tidspunktene i døgnet og uken. Et parkeringshus vil bli ferdigstilt i 2021.

Hvor

Primærparkeringen er lokalisert på grusplassen på andre siden av veien fra SNØ. Innkjøring er i Ødegårds vei. Det er også noen tilgjengelige plasser på nordsiden av Skeidarbygget (Luhrtoppen) på dagtid på hverdager, mens det er flere plasser tilgjengelig fra kl. 17:00 og i helger.

Ved stor pågang kan man også benytte pendlerparkeringene på Lørenskog stasjon. Vennligst følg parkeringsinstrukser på plassen.

Priser og betaling

SNØ grusplass: 3 timer gratis parkering, deretter kr 25,- pr. påbegynte time

Luhrtoppen: 3 timer gratis parkering, deretter kr 25,- pr. påbegynte time

SNØ-inngang: 20 minutter gratis drop-off, deretter kr 40,- pr. påbegynte halvtime. Tillegg for elbil er 10,- per påbegynte time. For handikapp-parkeringen gjelder andre satser, men bilen må da manuelt registreres hos en SNØ-ansatt innen 20 minutter etter at du har parkert. Ta kontakt med oss i 1. etasje ved ankomst.

Parkeringen kan betales via mobil, betalingsautomat eller faktura.

Bilen registreres automatisk ved ankomst. Om du har registrert profil i APCOA Flow-appen, skjer betalingen automatisk. Hvis du ikke har en profil, kan du enten betale via app, eller betale på automat ved avreise. Dersom du glemmer dette, så har du mulighet til å betale på www.apcoa.no innen 48 timer. Etter 48 timer vil det automatisk ble generert og sendt ut en faktura til eier av kjøretøyet.

Se skilter på parkeringsplassene.

Les mer om:

Skyttelbussene

Ofte stilte spørsmål