SNØ - SNØ Events

SNØ Events

SNØ er verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. Her kan du boltre deg i 36 000 kvm med snø, på alpinski, langrennski, freeski, snowboard eller med isøks i isveggen vår. SNØ er også en helt ekstraordinær beliggenhet for ditt neste event, dersom du vil arrangere noe utenom det vanlige. Her får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler.

Send forespørsel:

Bedrift Privat

Sommerfest, utdrikkningslag, jobb-kickoff?

Enten du skal samle vennegjengen, familien eller gode kollegaer for en sosial begivenhet, har vi den perfekte aktiviteten for din neste bursdagsfeiring, utdrikkningslag, sommerfest eller jobb-event!

Kontakt oss for et skreddersydd opplegg med tidtakning, konkurranse, aktivitetsleder eller skiinstruktør, eller book adgangsbilletter online og skann dere inn med mobilen når dere kommer.

Event

Julebord

God mat og flotte lokaler

SNØ har et flott restaurantlokale som passer perfekt for både selskap og events. Restaurantene ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Restauranten tilbyr lunsj og middag i stemningsfulle lokaler.

Booking av arrangementer med servering for grupper på opptil 30 personer må forhåndsbestilles.

Les mer om restauranten på SNØ

Thon restaurant


Ønsker du mer informasjon, en visning på bygget eller booke et event? Kontakt oss her:

Bedrift

PrivatLes mer om:

Snøsonen

SNØ for bedrifter

Overnatting i nærheten av SNØ

Møterom på SNØ

Ofte stilte spørsmål