SNØ - SNØ Events

SNØ Events

Ønsker du å arrangere et selskap eller event utenom det vanlige? På SNØ får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler.

Unike aktiviteter

Enten du skal samle vennegjengen, familien eller gode kollegaer for en sosial begivenhet, har vi den perfekte aktiviteten for din neste bursdagsfeiring, utdrikkningslag, julebord eller høst-kickoff!

Hos oss kan dere kose dere på 36 000 kvm med snø - på alpinski, langrennski eller snowboard. Dere finner også Nordens første, og en av verdens høyeste innendørs isvegger hos inne på SNØ.

Les mer om teambulding på SNØ

God mat og flotte lokaler

SNØ har to flotte restaurantlokaler som passer perfekt for både selskap og events. Restaurantene ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen. Det er mulig å booke bord, et mindre chambré eller hele restauranten. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Restaurantene tilbyr lunsj og middag foran peisen i stemningsfulle lokaler. Her kan du lene deg tilbake og nyte alt fra indrefilet av storfe og stekt ørret, til fish ´n chips eller noe godt å drikke fra baren.

Booking av arrangementer med servering for grupper på opptil 30 personer må forhåndsbestilles.

Les mer om restaurantene på SNØ

Thon restaurant

Spiseri Snø restaurant

Møte og konferanserom

I 4. etasje på SNØ tilbyr Thon Hotels lokaler som kan bookes for møter og konferanser med kapasitet for opp til 20 personer. Det er også mulig å arrangere større eventer i Thons restaurantlokale i 3. etasje.

Les mer om lokalene

Møteromm inne

SNØ for bedrifter

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, julebord, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ? Vi tilbyr skreddersydde løsninger for din bedrift.

Les mer om teambuilding på SNØ

Julebord


Smittevern COVID-19

Vi innretter oss naturligvis etter helsemyndighetenes krav slik at det skal være trygt å besøke oss. Vi ber om at dere holder minst én meters avstand og at man holder seg hjemme om man føler seg syk eller er i karantene. Aktiviteter for større selskap skal forhåndsbookes. Les om ytterlige smittevernstiltak på SNØ her.


Ta kontakt for mer informasjon, visning eller booking.

Telefon: +47 924 32 073

E-post: kontakt@snooslo.no

Les mer om:

Snøsonen

Overnatting i nærheten av SNØ

Ofte stilte spørsmål