Sport 1 Snø

Sport 1 Snø er fordelt på 2 etasjer og hjelper deg med å finne riktig utstyr. De har også et stort serviceverksted for reparasjoner, støveltilpasning, varmeskap, analyse- og utmåling av spenn, og slip av langrenn- og alpinski.

Sport 1 Snø 2 1920x1300

2000 kvm sportsparadis

En unik shop-in-shop løsning

Sport 1 Snø har en shop-in-shop-løsning med en unik merkevaremiks og et utvalg du ikke finner i noen annen Sport 1-butikk. Her viser merkevarene frem sine beste og nyeste produkter og du får et helt spesielt sortiment - enten det er innen tekstil eller hardvare.

Sport 1 Snø har et stort utvalg på alt utstyr til den aktive 'racing' alpinisten. Ski, støvler, staver, hansker, hjelmer og beskyttelse og ikke minst kunnskapen å sette opp skiene og tilpasser støvlene så du får tatt ut de siste 100'delene i løypa. De server kunder over hele landet og har også mye utenlandske kunder.

Norges råeste prøverom

Med snøsonen vegg-i-vegg har du tilgang til Norges råeste prøverom hvor du kan teste utstyret - før du kjøper det!

For hvordan fungerer egentlig støvelen du har tilpasset i bakken? Og hvor varm er egentlig den varmeste jakka? Dette er det vanskelig å få svar på i et vanlig prøverom, men ikke her.

Sport 1 Snø prøverom

Løpeavdelingen sikrer deg riktige løpesko

Du finner også unik ekspertise og utvalg innenfor løpesko på Sport 1 Snø. De analyserer steg, fotanatomi og ditt behov slik at du får riktige løpesko til ditt forbruk.


Åpningstider:

Se Sport 1 Snø sine åpningstider her.


Kontakt Sport 1 Snø:

Telefon: +47 67 22 27 74

E-post: sno@sport1.no

Les mer: sport1sno.no

Les mer om:

Utstyrsleie på SNØ

Atomic Pro Center

Cafè og restauranter

Sportytude treningssenter

EVO treningssenter