Langrennsløypa på SNØ

Langrennsløypa på SNØ er ei løype for både aktive og nybegynnere, store og små. Den starter ut på en mesanin - hengende 20 meter over bakken. Mesaninen slynger seg rundt i en småkupert løype med svinger, oppover-, nedoverbakker og bra variasjon hele veien.

Kjøp pass

2020 06 Rammelaus Snø Mesanin-6

Fakta om løypa

  • 1 kilometer lang
  • 5 meter bred
  • Klassisk og skøyting
  • Stigning: 32 høydemeter
  • Beregnet kapasitet: 200-400 løpere
  • Stabil temperatur på -2 til -4 grader

Snø Langrennfamilie-3

Løypekart

Langrennsløypa kart

Høydeprofil

Høydeprofil med beskrivelse

Skismøring

Temperaturen i snøsonen ligger mellom -2 og -4 grader. Velg skismøring etter denne temperaturen. På Sport 1 Snø kan du både kjøpe smøring og be om smøretips.

Dersom du har lagt grunnvoks som er varmet inn på skiene, anbefaler vi VP50, VP55 og VP60 basert på hvor mye feste du ønsker. Vårt tips er å legge 2-3 lag som korkes godt ut.

Om du ikke har gjort noe med skiene på forhånd kan du likevel smøre med overnevnte smørninger, men det er fare for at du opplever stor slitasje på festet og må smøre flere ganger. Alternativt kan du bruke VP65 som er en myk voks som normalt gir godt feste i disse forholdene. Klister er ikke tillatt.

Kurs

Er du nybegynner på ski? Vi tilbyr kurs med flinke instruktører og supre vinterforhold. Les mer om nybegynnerkurs på SNØ her.


Book kurs

Klubber og lag

Aktive utøvere er hjertelig velkommen til å trene på SNØ. Forhåndsbooking av langrennsløypa er ikke påkrevd. Planlegger dere å komme i større grupper ønsker vi derimot at dere tar kontakt med oss slik at vi kan legge til rette for å gi dere en best mulig opplevelse. Klikk her for å lese mer.


Les mer om:

Nybegynnerområdet

Parken

Alpinløypene