Passer for: Sommercampen er et tilbud for barn i alderen 7-12 år

Når: Uke 26: 24.-27. juni 2024
Uke 33: 12.-15. august 2024

Pris: Ikke-medlem: 3400,-

SNØ-medlem (12 måneder): 2650,-
Bli medlem her).

Prisen inkluderer 4 dager med inngangspass, instruktører og lunsj.

Påmelding: SNØ Sommercamp uke 26: Påmeldingen for uke 26 er stengt. Ved spørsmål ta kontakt på kontakt@snooslo.no.SNØ Sommercamp uke 33: Påmeldingen for uke 33 er stengt. Ved spørsmål ta kontakt på kontakt@snooslo.no.

Utstyr: Ta med eget utsyr eller så kan du leie hos oss. Booker du utstyret på nett i forkant får du 10% rabatt. Betaling og henting av utstyret skjer i skiutleien i 1. etasje på SNØ. Book utstyr her.

Nivå: I alle grenene kan man melde på nivå fra nybegynner til viderekommen. Barna vil bli delt inn i mindre grupper basert på valgt aktivitet, alder og nivå. Vi bruker alltid den første dagen til å bli kjent med barna og gjør tilpassede justeringer underveis slik at alle skal oppleve mestringsglede på sitt nivå.

Nybegynner (nivå 1) :
Har ingen eller minimal erfaring med valgt gren, og vil her få læring gjennom inspirerende øvelser. Starter i barneområdet på magic carpet, og øver på de mest grunnleggende ferdighetene som balanse, bremse og kontroll.

Litt øvet (nivå 2) :
Kurset for de som kan det grunnleggende. Kan bremse og har kontroll i den minste bakken. Vi bygger videre på det vi allerede kan. Vi drar etterhvert opp i familiebakken og trener på fartskontroll ved å fokusere på å svinge, bremse og holde balansen.

Øvet (nivå 3) :
Har erfaring i valgt gren og kan ta heis selv, stoppe og svinge. Kjører selv ned bakkene alene, og kan kjøre med andre barn i en noe større gruppe. Vi starter i familiepakken og øver på teknikk for å få en større mestringsglede og fartskontroll.

Viderekommen (nivå 4) :
Kjører (eller har kjørt) aktivt alpint gjennom klubb, eller er dyktig skikjører som mestrer alle forhold. Kjører alle bakker og heiser, ønsker nå å terpe teknikk gjennom ny inspirasjon. Blir ledet av erfarne instruktører.

Aktiviteter: Alpint
Vi har 500 m. lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer.
Alpininstruktørene vil gi tips og tilbakemeldinger som garantert vil øke både ferdighet og selvtillit. Vi setter opp porter i racingbakken for de som liker fart og spenning.

2020-02-18 Rammelaus Snø 35 copy

Freeski & snowboard
For de øvede har vi 300 meter med terrengpark. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina. Våre instruktører fokuserer på å ha det gøy i bakken, samt læring og mestring etter nivå.

2020-02-20 Snø Vinterferie-2

Obs! Vi har begrenset antall plasser per kurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ved mindre enn 10 deltagere per gren tar vi forbehold om at aktiviteten kan måtte avlyses.

Kontakt oss på kontakt@snooslo.no dersom du har noen spørsmål.

Med forbehold om endringer.