Snø Alpingjeng-3

Passer for: Campen er et tilbud for aktive utøvere i alpin i årsgruppene U12, U14 og U16. I 2024 vil det tilsi utøvere født i 2014 til 2009.

Når: Uke 31: 29. juli-2. august kl. 08:00-16:00
*U16 har oppmøte kl 08.00 og avslutter kl 14.00.

Aktiviteter og opplegg: I år har de planlagt opplegg i Megazone, isklatring, trampolinepark, barmarkstreninger, samt video gjennomgang for utøverne deltagende på Raceweek. Alt er i nærmiljøet til SNØ og treningsgruppene vil sammen ta seg til de ulike aktivitetene med trenerne tilhørende gruppen.

Raceweek byr på kvalitetstrening av både storslalåm (GS) og slalåm (SL) hvor det både blir lagt opp til frikjøring med øvelser og løypekjøring. Siste dag av arrangementet vil vi legge opp til et renn hvor de kjører etter kjønn og alder. Vi kommer til å benytte oss av hele anlegget og håper på mye moro og variasjon på ski. I slalåm kommer vi til å både by på kort- og langstaurløyper.

Det vil være fokus på positive opplevelser, kvalitet, variasjon, barmarkstreninger, knytte vennskap på tvers av klubb og krets og masse skiglede!

For U16 vil det legges opp til to ski økter per dag, samt teknikk, taktikk og videoanalyse med Steve Skavik.

Detaljert program for uken, vil bli sendt ut i uke 29.

Pris: Pris: 3.250,- kr. Inkluderer all aktivitet, startkontingent og lunsj alle dager.

Heiskort: Heiskort er ikke inkludert i deltagerprisen. Heiskort ordnes av hver enkelte. Mer info kommer, med eventuell rabattkode.

Påmelding: Meld deg på her

Arrangør: Ready Alpin vil stå for opplegget og stille med trenere og gruppeledere under hele arrangementet. For mer informasjon kontakt: Rebekka Riiber, alpin@ready.no