Veien mot åpning

Følg oss i prosessen

93

Dager til åpning

2017
21
NOV

Første sprengladning

Første sprengladning er gjennomført på tomta til SNØ. I desember fikk vi godkjenning for å starte sprengningen på tomta og eventyret er endelig i gang. Vi kan nå begynne å se konturene av bakken og gleder oss til åpningen. Følg med på byggingen her på Veien mot SNØ frem mot åpning i 2020!

2017
22
OKT

SNØ satser digitalt

SNØ teamer opp med designgründere og satser stort på å nå målet om å bygge verdens beste kundeopplevelse på snø.

2017
27
AUG

Første spadetak og ny visuell identitet

Søndag 27. august ble det arrangert grunnsteinsnedleggelse og folkefest på tomta til SNØ i Lørenskog. Med nytt navn, skal spaden endelig settes i jorda og vi er et skritt nærmere en ferdigstilt skihall i 2020.

2017
11
APR

Nå begynner den virkelige reisen

Vi legger nå bak oss syv år med hardt arbeid med planleggingsprosessen bak SNØ og Vinterparken. Nå starter en ny etappe – de første trærne felles og selve byggeprosessen er i gang. Dette representerer en merkedag i SNØ’s historie.

2017
3
FEB

Egenkapitalen er på plass

Den 3. februar 2017 signerer Selvaag og Lørenskog Vinterpark en avtale som sikrer egenkapitalfinansieringen av prosjektet. Med egenkapitalen på plass er det nå klart at skiglade nordmenn i 2020 får en helårsarena i verdensklasse, rett utenfor Oslo.

2015
18
DES

Med Betonmast som partner

Selvaag og Vinterparken AS har valgt Betonmast som partner for å utvikle en av verdens største innendørs skihaller. Betonmast ble valgt i skarp konkurranse med blant annet HENT AS.

2015
9
SEP

Grønt lys for SNØ

Den 9. september 2015 gir Lørenskog kommune grønt lys for å starte byggingen av SNØ. Etter 4 år med overordnet prosjektering og planlegging vil vi nå sammen med arkitekter og rådgivende ingeniører starte detaljeringen av prosjektet.

2013
1
JAN

En permanent isbre

Tomten viser seg å være ideell. Omfattende prøveboringer viser at hele tomtearealet ligger på et grunnfjell av gneis, og med slike grunnforhold er det mulig å skape en permanent isbre direkte på bakken. Dette er ikke bare miljøvennlig og energibesparende, men gir også optimale skiforhold i naturlig terreng.

Les mer
2010
20
OKT

Slik startet det...

Ideen om en skihall utenfor Oslo oppstod da Olav Selvaag sendte datteren sin på skisamling til en innendørs skihall i Nederland høsten i 2010. Et lite prosjekt-team blir satt på for å utrede den aktuelle tomtens egnethet for en skihall.