Sport 1 Snø

Sport 1 Snø hjelper deg med å finne riktig utstyr både for å leie og å eie.

2000 m2 med sportsparadis

Sport 1 Snø er på hele 2000 m2 fordelt på 3 etasjer, og har en unik sammensetning av de beste merkevarene innen sport.

På Sport 1 Snø finner du et stort serviceverksted med reparasjoner, støveltilpasning, varmeskap, analyse- og utmåling av spenn, slip av langrenns- og alpinski med den beste kompetansen i bransjens fagmiljø.

Sport 1 Snø

En unik shop-in-shop løsning

Sport 1 Snø har en shop-in-shop løsning med en unik merkevaremiks og et utvalg du ikke finner i noen annen Sport 1 butikk. Her viser merkevarene frem sine beste og nyeste produkter og du får et helt unikt sortiment - enten det er innen tekstil eller hardvare.

Varesortimentet er bredt og tilpasset alt fra barn til voksne mosjonister. Det er også et bredt sortiment til klubber og idrettslag samt til deg som ønsker et godt utvalg uansett hvilken gren eller aktivitet du foretrekker.

Norges råeste prøverom

Hvilke andre steder kan du teste utstyret ditt kun fem minutter etter at du har handlet det? Med direkte adgang til den kalde delen av SNØ, har Sport 1 butikken et prøverom utenom det vanlige.

Hvordan funker egentlig brede pudderplanker i preparerte løyper? Er felleski egentlig så bra som alle sier? Prøv da vel! Ingenting overgår dine egne erfaringer med utstyret du bruker. Med en test av utstyret kan du være enda sikrere på at du velger rett.

Löplabbet sikrer deg riktige løpesko

På Sport 1 Snø finner du Löplabbets unike ekspertise og utvalg innenfor løpesko. Löplabbets eksperter analyserer steg, fotanatomi og ditt behov slik at du får riktige løpesko til ditt forbruk. Her finner du et stort utvalg av merker og modeller.

Sport 1 Snø skiutleie

Hos Sport 1 Snø finner du også skiutleie. Her kan du leie kvalitetsski fra de beste merkene; alt fra topptur, alpin- og langrenn racing utstyr, til deg som vil prøve alpin eller langrenn for første gang. Det er også mulig å leie bekledning for deg som trenger dette.

Sport 1 Snø skiutleie 1920x1300Les mer

Les mer om:

Cafè og restauranter på SNØ

EVO treningssenter

Utstyrsutleie