SNØ - Sport 1 Snø

Sport 1 Snø

Sport 1 Snø er fordelt på våre 3 første etasjer og hjelper deg med å finne riktig utstyr, både for å leie og å eie. De har også et stort serviceverksted for reparasjoner, støveltilpasning, varmeskap, analyse- og utmåling av spenn, og slip av langrenn- og alpinski.

Sport 1 Snø 2 1920x1300

2000 kvm sportsparadis

En unik shop-in-shop løsning

Sport 1 Snø har en shop-in-shop-løsning med en unik merkevaremiks og et utvalg du ikke finner i noen annen Sport 1-butikk. Her viser merkevarene frem sine beste og nyeste produkter og du får et helt spesielt sortiment - enten det er innen tekstil eller hardvare.

Norges råeste prøverom

Med snøsonen vegg-i-vegg har du tilgang til Norges råeste prøverom hvor du kan teste utstyret - før du kjøper det!

For hvordan fungerer egentlig den all-mountain skia du har tenkt på i bakken? Og hvor varm er egentlig den varmeste jakka? Dette er det vanskelig å få svar på i et vanlig prøverom, men ikke her.

Sport 1 Snø prøverom

Löplabbet sikrer deg riktige løpesko

Du finner også Löplabbets unike ekspertise og utvalg innenfor løpesko på Sport 1 Snø. Löplabbets eksperter analyserer steg, fotanatomi og ditt behov slik at du får riktige løpesko til ditt forbruk.

Sport 1 Snø utstyrsleie

I 1. etasje på SNØ kan du leie kvalitetsutstyr til alt fra alpint, langrenn, snowboard, freeski og topptur/randonée. Det er også mulig å leie bekledning for deg som trenger det. Du kan forhåndsbestille ski på nett før ditt opphold. De ansatte hjelper deg ved ankomst og tilpasser utstyret for din trygghet.


Lei utstyr her

Sport 1 Snø skiutleie 1920x1300

Åpningstider:

Se Sport 1 Snø sine åpningstider her.


Kontakt Sport 1 Snø:

Telefon: +47 67 22 27 74

E-post: sno@sport1.no

Les mer: Sport 1

Les mer om:

Utstyrsleie på SNØ

Atomic Pro Center

Cafè og restauranter

Sportytude treningssenter

EVO treningssenter