SNØ - Sommeren på SNØ

Sommeren på SNØ

Hva sier du til en kombo av sol og SNØ i sommer? Hoppe på big jump og så hoppe i havet? Varme opp med en sykkeltur i marka, kjøle deg ned med en langrennstur på SNØ? Vi ønsker deg velkommen til en sommer du neppe har opplevd maken til!

Dette skjer på SNØ i sommer

Etter en alt for lang periode med stengte dører, ser vi utrolig mye frem til å ønske gjestene våre tilbake til SNØ i sommer. Vi feirer gjenåpningen med en rekke spennende aktiviteter for store og små.

Familieklatring i Mammut-veggen

Cilia

Hvem vil gå fra isklatring til isspising i sommer? I tillegg til våre vanlige introkurs i isklatring, vil vi i sommer også la de yngste prøve seg i veggen. På familieklatring kan 2 barn + 1 voksen teste isklatring sammen i trygge omgivelser.

Når: Lørdager i hele sommer

Gå til påmeling og mer info

Drop-in ski- og snowboardkurs

Kurs

Vi har dyktige instruktører og supre snøforhold på plass hele sommeren. Dersom du vil prøve ski eller snowboard for aller første gang, eller bare terpe på teknikken, er du velkommen innom på drop-in kurs hos oss.

Når: Mandager, onsdager og fredager i juli kl. 10:00-18:00

Les mer om drop-in-kurs

Test farten i Coca-Cola-løypa

Rammelaus Snø-49

Hvordan står det til med konkurranseinstinktet? Vi setter opp tidtakningsløype i racinghill i sommer, hvor du kan leke deg og teste farta di. Her kan du til og med prøve å slå tiden til verdensmester Sebastian Solevåg!

Når: Lørdag-søndag i juli kl. 12:00-15:00

Les mer om tidtakningsløypa

Arktisk stemning på Nordlystimen

Nordlys

Velkommen til Nordlystimen på SNØ! Vi skaper en magisk stemning ved hjelp av lyd og lys, som gir deg følelsen av å være på en arktisk polferd midt på sommeren.

Når: Onsdager i juli kl. 15:00-16:00

Les mer om Nordlystimen

Fjonshow og -rebusløype

Fjon-show

Fjon nordlys

I sommer kan de minste endelig få treffe vår nye maskot; den vennlige trolljenta Fjon! Hun gleder seg til å treffe barna som besøker SNØ og byr på rebusoppgaver, dans og trollsk stemning i snøsonen.

Når: Show søndager i juli kl. 12:00, møt Fjon onsdager i juli kl. 15:00, rebus hver dag 20. juni-20. august

Les mer om Fjonshow

Les mer om Fjon-rebus

SNØ Sommercamp for barn

Snø Sommercamp-46

Vi inviterer barn i alderen 7-12 år til en sommercamp utenom det vanlige. Vi byr på snøglede og mestringsfølelse, gjennom lek og læring - enten på alpinski, freeski eller snowboard.

Når: Uke 25 og 32

Les mer om SNØ Sommercamp

Ta med en venn på SNØ

MFK PetterUlsletten MarcusKleveland TorgeirBergrem DSCF3662 SNØ Session 20 MatiasFosso Brettforbundet

På Venne-fredag får alle SNØ-medlemmer ta med seg to gode venner for å teste SNØ helt gratis. Denne dagen lover vi ekstra god stemning på huset, med aktiviter og tilbud som passer midt i blinken for vennegjenger.

Når: Fredag 23. juli

Les mer om Venne-fredag.

Sommerpasset

Sommerpasset

Ønsker du fri tilgang til SNØ i sommer? Da er Sommerpasset noe for deg! Sommerpasset gir fri bruk av SNØ mellom 20. juni-20. august fra 600,-.

Vi har begrenset antall pass, så det er førstemann-til-mølla som gjelder.

Vi krysser ski og staver for at vi får lov til å åpne til 20. juni, men dersom det ikke skulle være tilfellet vil vi utvide passet med tilsvarende periode vi har stengt, eller gi full refusjon.

Les mer om Sommerpasset og sikre deg ett her

OBS. SNØ-medlemmer trenger ikke Sommerpasset for å få fri tilgang til SNØ i sommer.

Velkommen til oss!


Les mer om:

Løypene på SNØ

Overnatting i nærheten av SNØ

Ofte stilte spørsmål

Kurs på SNØ