SNØ - SNØpodden

SNØpodden

SNØpodden er en podcast fra SNØ om det hvite gullet som dekker landet vårt halve året. Her fyrer vi løs med spørsmål om snøen til gjester som har dedikert livet sitt til den, til de som helst ønsker den bort og til de i mellom.


Hør SNØpodden

Tilgjenglig på alle kanaler der du hører din podcast. Søk på "SNØpodden" så dukker den opp.


Om SNØpodden

Vi har vært så heldige og fått med oss herlige Elise Røisland som host på SNØpodden. Hun er selv ingen ekspert på vinteraktiviteter, men hun er ikke sjenert i det hun fyrer løs med spørsmål om snøen til våre gjester.

Episode 1: Snowboardproff Silje Norendal

Silje Norendal

Snowboardproff Silje Norendal er første gjest i SNØpodden. I denne episoden får du høre Silje snakke om sine "to liv"; livet som idrettsutøver og det livet hun tror kommer etterpå. Det er tydelig at Silje brenner for rekruttering av jenter og bredde til sporten og slår et slag for at også "kjedelige vanlige" jenter kan satse på snowboard. Hun prøver blant annet å pushe programleder Elise over kneika til å prøve snowboard igjen etter et litt uheldig første forsøk med et forstuet halebein

Hør episoden her

Episode 2: Colombias snødronning Fiorella

Fiorella

I denne episoden av SNØpodden får du møte Fiorella D'Croz Brusatin - en hardbarket colombiansk idrettsutøver som jobber mot målet om å bli første colombianske kvinne som deltar i både Sommer- og Vinter-OL. Hun har allerede lykkes bli colombiansk mester og OL-deltager i triatlon - nå vil hun gå langrenn i Vinter-OL i 2022. Det er bare en liten detalj… hun har aldri gått på ski før! I SNØpodden snakker Fiorella om veien mot målet og hvorfor hun satser på en idrett hvor hun egentlig har alle odds mot seg.

Hør episoden her

Episode 3: Kommer snart

Tredje episode av SNØpodden er under produksjon og vil snart være tilgjengelig.Har du et godt forslag på noen som bør være gjest på SNØpodden? Send oss gjerne ditt tips på kontakt@snooslo.no.Les mer om:

Besøk SNØ

Isklatring på SNØ

Kurs på SNØ