SNØ - SNØpodden

SNØpodden

SNØpodden er en podcast fra SNØ om det hvite gullet som dekker landet vårt halve året. Her fyrer vi løs med spørsmål om snøen til gjester som har dedikert livet sitt til den, til de som helst ønsker den bort og til de i mellom.


Hør SNØpodden

Tilgjenglig på alle kanaler der du hører din podcast. Søk på "SNØpodden" så dukker den opp.


Om SNØpodden

Vi har vært så heldige og fått med oss herlige Elise Røisland som host på SNØpodden. Hun er selv ingen ekspert på vinteraktiviteter, men hun er ikke sjenert i det hun fyrer løs med spørsmål om snøen til våre gjester.

Episode 4: Kommer snart

Fjerde episode av SNØpodden er under produksjon og vil snart være tilgjengelig.

Episode 3: Abu og Mayoo - "Langrenn er kun for Insta"

Abu og Mayoo

I tredje episode av SNØpodden treffer du Lørenskog-kompisene komiker Abubakar Hussain og tv-profil Mayoo Indiran som slett ikke er så fan av snø og kulde som våre tidligere podd-gjester. Med en god dose humor forteller de at de ikke har troen på at folk egentlig nyter langrennsturene sine så mye som de skal ha det til. De mener de kan se forbi Instagram-fasaden og inn i smerten i øynene deres. Abu imiterer nordmenn som kjefter i skiløypa og podcast-host Elise forsøker å selge inn idéen om at neste date Mayoo inviterer til bør holdes i en snøhule.

Hør episoden her

Episode 2: Colombias snødronning Fiorella

Fiorella

I denne episoden av SNØpodden får du møte Fiorella D'Croz Brusatin - en hardbarket colombiansk idrettsutøver som jobber mot målet om å bli første colombianske kvinne som deltar i både Sommer- og Vinter-OL. Hun har allerede lykkes bli colombiansk mester og OL-deltager i triatlon - nå vil hun gå langrenn i Vinter-OL i 2022. Det er bare en liten detalj… hun har aldri gått på ski før! I SNØpodden snakker Fiorella om veien mot målet og hvorfor hun satser på en idrett hvor hun egentlig har alle odds mot seg.

Hør episoden her

Episode 1: Snowboardproff Silje Norendal

Silje Norendal

Snowboardproff Silje Norendal er første gjest i SNØpodden. I denne episoden får du høre Silje snakke om sine "to liv"; livet som idrettsutøver og det livet hun tror kommer etterpå. Det er tydelig at Silje brenner for rekruttering av jenter og bredde til sporten og slår et slag for at også "kjedelige vanlige" jenter kan satse på snowboard. Hun prøver blant annet å pushe programleder Elise over kneika til å prøve snowboard igjen etter et litt uheldig første forsøk med et forstuet halebein

Hør episoden herHar du et godt forslag på noen som bør være gjest på SNØpodden? Send oss gjerne ditt tips på kontakt@snooslo.no.Les mer om:

Besøk SNØ

Isklatring på SNØ

Kurs på SNØ