SNØ - Et trygt besøk på SNØ

Et trygt besøk på SNØ

I forbindelse med COVID-19 innretter vi oss naturligvis etter helsemyndighetens anbefalinger. Som følger av den nye forskriften som har kommet fra Lørenskog kommune, vil snøsonen være stengt for besøkende f.o.m. i morgen 12. november til vi får lov til å åpne igjen.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å føle deg trygg hos oss. Våre tiltak for en trygg opplevelse er;

Munnbind i varm sone

Alle våre ansatte bruker til enhver tid munnbind i den varme delen av SNØ og det må også du som besøkende gjøre. Når du er inne i snøsonen er det ikke påbudt med munnbind men her ber vi om at du benytter skihansker.

Kun friske besøkende

Ikke besøk SNØ dersom du føler deg dårlig eller er pålagt karantene eller isolasjon.

Økt renhold

Renhold på våre kontaktflater gjennomføres to ganger om dagen, syv dager i uken. Antibac er utplassert i fellesområder. I tillegg vasker våre medarbeidere kontaktflater i 1. etasje gjennom hele dagen.

Regler om avstand

Vi ber om at du holder avstand (minst 1 meter) til andre gjester under ditt besøk. På steder hvor det kan oppstå kø iverksettes tiltak for å sikre at alle holder riktig avstand.

Maks to personer per stolheis

Vi tillater kun to personer per heisstol. Regelen om avstand gjelder også når du befinner deg i heiskøen. Ikke bli stående på toppen når du går av heisen.

Registrering av besøk

Alle som skanner seg inn i snøsonen vil automatisk registreres på våre besøkslister. Det er også besøksregistrering ved hjelp av QR-kode utplassert i 1. og 2. etasje for de som besøker oss uten å stå på ski. Disse listene vil bli overlevert til helsemyndighetene ved eventuell smitte.

Restriksjoner på travle tidspunkter

På de mest travle tidspunktene (helger) vil vi ha ekstra bemanning som vil regulere køer og se til at det ikke samler seg store folkemengder på en plass. På disse tidspunktene kan du måtte stå i kø for garderobe og inngang.

Trygg oppbevaring

Oppbevaringsskap for sekker/bager for gjester i 1. etg. kan benyttes med kontaktløs låsesystem. Garderoben har separat inngang og utgang for å unngå nærkontakt. På de mest travle dagene vil det være begrensninger for hvor mange som får oppholde seg i garderoben på samtidig.

Skilting og instruksjoner på huset

Vi sørger for nødvendig skilting i fellesområder der det er nødvendig for å opprettholde smittevernsreglene. Våre ansatte vil også finnes der for å påminne gjestene om å følge smittevernrådene.

Egen inngang for langrenn

Dersom du skal gå langrenn ber vi deg benytte inngang i 2. etasje for å unngå unødvendig ferdsel i hovedinngangen i 1. etasje.Takk for at du leser gjennom våre tiltak før du besøker oss. Vi ber om at du følger generelle råd gitt av oss, regjeringen og helsemyndighetene. La oss holde sammen ved å holde avstand.Med forbehold om endringer dersom helsemyndighetene endrer sine retningslinjer.

Les mer om:

Ditt første besøk på SNØ

Nybegynnerområdet

Langrennsløypa

Alpinløypene

Parken