SNØ - Paradager på SNØ

Paradager på SNØ

Vi ønsker dere varmt velkommen til Paradager på SNØ! Tenkte du, at du som har utviklings- eller bevegelsesnedsettelser aldri skulle kunne bruke SNØ? Tenk igjen, for hos oss kan alle være med! Sammen med våre samarbeidspartnere, vil vi på SNØ tilrettelegge for at du skal kunne nyte vinteraktiviteter i trygge omgivelser - helt gratis.

Paradager

SNØ er for alle

I løpet av høsten 2021 arrangeres det fire Parasdager på SNØ. Disse dagene kan du komme og teste bakkene og utstyr tilpasset deg i trygge omgivelser. Arrangementet er kostnadsfritt for både utøver og ledsager (ledsager må ha ledsagerbevis). I tillegg vil også dyktige instruktører være tilstede for å bistå deg og din ledsager med eventuelle spørsmål og utfordringer.

Vårt mål er at alle skal føle seg som en del av fellesskapet som blir skapt på SNØ. Alle kan delta, uavhengig av nivå og forhåndskunnskap.

Paradager arrangeres i samarbeid med Stiftelsen VI, Norges Skiforbund, Cognite, Aker Active, Bardum og Igloo Innovation.

Datoer

Det er ulike datoer som er tilrettelagt med utstyr og instruktører for utviklingshemmet, og bevegelses-, syns- og hørselhemmet. Det er selvsagt mulig å melde seg på flere tidspunkter.

Utviklingshemmet

  • 28.09.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00
  • 02.11.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00

Bevegelse-, syns- og hørselhemmet

  • 19.10.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00
  • 23.11.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00

Påmelding

Påmelding er kostnadsfritt og skjer via skjema under. Vi ber om at du oppgir den info vi spør etter i påmeldingsskjema slik at vi er best mulig forberedt for ditt besøk.


Påmeldingsskjema

Påmeldingsfrist: 14 dager før gitt arrangementdato

Ledsager

Dersom du har behov for hjelp i heis eller bakke må du ha med deg egen ledsager med gode skiferdigheter. Ledsager må kunne vise til ledsagerbevis for kostnadsfri adgang.

Utstyr

Du kan ta med eget utstyr eller låne her hvis ønsker det. Dersom du ikke har eget utstyr/ønsker utprøving av aktivitetshjelpemidler, må du oppgi dette i påmeldingsskjema over.

Ønsker du å skaffe deg eget utstyr, men er usikker på hvilke rettigheter du har til stønad med tanke på aktivitetshjelpemidler? Bardum har samlet all informasjon du trenger om rettigheter og søknad om aktivitershjelpemidler her.Norges Skiforbund tilrettelegger alpinaktivitet for funksjonshemmede utøvere over hele landet. Har du spørsmål eller ønsker informasjon om aktivitet tilpasset deg i ditt nærmiljø?

Kontakt Bredde- og Rekrutteringsansvarlig ParaAlpint, Beate Cathrin Haugen:

Mail: beate.haugen@skiforbundet.no

Telefon: 48 10 52 62Velkommen til oss!

Les mer om:

Løypene på SNØ

Ditt første besøk på SNØ

Ofte stilte spørsmål