SNØ - Mammut-veggen

Mammut-veggen

Isklatreveggen inne på SNØ, også kalt Mammut-veggen, er Nordens eneste og en av verdens høyeste innendørs isvegger! Den er 15 meter høy og 10 meter bred. Vi tilbyr kurs og drop-in i trygge omgivelser. Vi ønsker med dette å gjøre isklatring mer tilgjengelig for folk flest.


Se alle kurs her

Kurs og drop-in

Mammut-veggen er nå tilgjengelig både for nybegynnere og erfarne klatrere gjennom kurs og drop-in-tider. Alle kurs inkluderer klatreutstyr, instruksjon og adgang til snøsonen. Adgangsbilletten er kun gyldig under kursperioden.

For drop-in må deltagerne ha topptaukort eller brattkort samt vise til isklatreerfaring utendørs eller ha gjennomført "Intro isklatring" på SNØ. Deltakerne kan bruke eget klatreutstyr eller leie her. Grunnet begrenset plass i veggen må drop-in forhånsbookes på nett før oppmøte.

Vi har begrenset antall plasser per kurs og høyt trykk på bookingen. Sikre deg en plass ved å booke i dag!


Se alle kurs her


Isklatring for bedrifter og grupper

Er du ute etter en teambuilding-aktivitet utenom det vanlige for deg og dine kollegaer? Eller kanskje du og vennegjengen vil teste isklatring på neste julebord, utdrikkningslag eller bursdag?

På SNØ kan dere sammen forsøke å bestige toppen av Mammut-veggen ved hjelp av isøkser og stegjern. En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

IMG 870DA22DEEC2-1

Interessert?

For henvendelser om teambuilding eller privattimer kan du kontakte oss på kontakt@snooslo.no

Krav til forkunnskaper

På SNØ tilbyr vi ulike typer kurs. Vi har kurs for nybegynnere som aldri har prøvd isklatring, og vi har også kurs for de mer erfarne. Da er det krav om topptau-eller brattkort. For de som ønsker drop-in isklatring er det krav til både topptau- eller brattkort samt erfaring fra utendørs isklatring eller ha gjennomført intro isklatring på SNØ.

Top rope

Utstyr levert av Mammut

I over 150 år har Mammut utviklet trygt og pålitelig utstyr, i tillegg til funksjonelle klær for klatring. Mammut er vår samarbeidspartner på isklatreveggen, og står for klatreutstyret som kan leies. Det er topptau som gjelder og alt av utstyr kan leies på SNØ.

Mammut-utstyr

Fakta om Mammut-veggen

Det er murt tre gigantiske fundamenter, hvor det er plassert tre solide stolper som peker 15 meter opp i luften. Mellom disse er det plassert et antall dragere og en stålnetting som skal få isen til å sitte. Selve konstruksjonen peker rett opp 90 grader. Deretter sprayer vi veggen med tynne lag med snøkanon og rennende vann for å bygge is.

Det er SNØ som har bygget veggen, står for vedlikeholdet og instruksjon.

The Mammut wall

Climber

Les mer om:

Isklatring på SNØ

Ski- og snowboardkurs på SNØ

Ditt første besøk

Ofte stilte spørsmål