SNØ - Isklatring på SNØ

Isklatring på SNØ

Vil du prøve isklatring for aller første gang eller kanskje terpe på teknikken før utendørssesongen starter? Inne på SNØ finner du Nordens eneste innendørs isvegg. Vi tilbyr kurs og drop-in i trygge omgivelser.

Book kurs

Mammut-veggen oversikt

Opplevelsesklatring

Opplevelsesklatring er for deg som ikke har erfaring med klatring fra før. Her vil du få hjelp til å bli kjent med klatreutstyret og prøve deg i isveggen for aller første gang. Våre erfarne instruktører vil være med dere hele tiden og ha ansvaret for sikkerheten. Kurset vil foregå i Mammut-veggen som er 15 meter høy og 10 meter bred.

Kursinnhold:

 • Treff din instruktør ved ankomst
 • Utdeling av hjelm og annet mykt utstyr
 • Skifte i garderoben
 • Utdeling av skarpt utstyr ved isveggen
 • Ca. 1- 1,5 time klatring i veggen

Passer for:

Ingen krav til forkunnskaper. Ingen nedre aldersgrense, men må ha minimum str 36 i sko (dette har med stegjernet å gjøre). Alle under 18 år må ha med seg foresatt som ikke klatrer selv. 1 foresatt per 2 barn som skal klatre. Foresatte kommer da gratis inn.

Pris:

Pris: 1150,-

Inkluderer utstyr, instruktør og adgang til snøsonen. Adgangsbilletten er kun gyldig under kursperioden.

Varighet:

2 timer hvorav ca. 1-1,5 time er klatring med topptau i veggen. Husk vintersko og varme klær til å være inne i kulda i litt over en time.


Book kurs

Intro isklatring

Intro isklatring er for deg som har erfaring med klatring fra før, men ønsker å lære isklatring. På dette kurset må du ha topptau-eller brattkort. Instruktørene våre går gjennom valg og tilpasning av utstyr, bevegelsesteknikk på is og faremomenter med isklatring og håndtering av disse. Dette kurset gir deg den nødvendige kunnskapen du trenger for å kunne komme og klatre på Mammut-veggen på egenhånd.

Kursinnhold:

 • Treff din instruktør ved ankomst
 • Utdeling av sko, hjelm og annet mykt utstyr
 • Skifte i garderoben
 • Utdeling av skarpt utstyr ved isveggen
 • Ca. 1,5 time klatring i veggen

Passer for:

For å melde deg på må du ha topptau- eller brattkort. Aldersgrense: 18 år.

Pris:

Pris: 950,-

Inkluderer utstyr, instruktør og adgang til snøsonen. Dersom du har eget utstyr, er du velkommen til å bruke dette om du ønsker. Adgangsbilletten er kun gyldig under kursperioden.

Varighet:

2 timer hvorav ca. 1,5 time er klatring og instruksjon med topptau i veggen.


Book kurs

Drop-in isklatring

Her kan du som har erfaring med isklatring komme for å klatre 2 timer i Mammut-veggen. Det er krav at du har topptaukort/brattkort og har har tidligere erfaring med isklatring. Det er topptau som gjelder, man kan ikke klatre på led.

Topptau

Passer for:

De som har topptaukort/brattkort og kan vise til isklatreerfaring utendørs eller gjennomført intro isklatring på SNØ.

Pris:

Pris: 300,-

Inkluderer adgang til snøsonen. Adgangsbilletten er kun gyldig under kursperioden.

Deltager må ha med eget utstyr. Dersom du ikke har utstyr kan komplett utstyr (sele, hjelm, stegjern og øks) leies for 250,-.

Varighet:

2 timer.

Påmelding:

For drop-in må deltagerne ha topptaukort eller brattkort, og kunne vise til isklatreerfaring utendørs eller ha gjennomført "Intro isklatring" på SNØ. Deltakerne kan bruke eget klatreutstyr eller leie her. Vi er åpne for drop-in følgende tider:

 • Mandag-tirsdag: Kl. 17:00-21:00
 • Onsdag-fredag: Kl. 14:00-21:00
 • Lørdag-søndag: Kl. 10:00-18:00

Om du ønsker best mulige forhold anbefaler instruktørgruppa at du kommer mandag eller tirsdag kveld. Vi bruker tiden fra kl. 10:00-16:00 til å vanne og vedlikeholde veggen disse dagene, og isen er myk og våt på ettermiddagen. Ellers har vi faste kurs lørdag og søndag kl. 10:00-15:00, så om du ønsker å ha veggen mest mulig for deg selv er det smart å ta høyde for dette.


Book drop-in

Teambuilding isklatring

Er du ute etter en teambuilding-aktivitet utenom det vanlige for deg og dine kollegaer? Eller kanskje du og vennegjengen vil teste isklatring på neste julebord, utdrikkningslag eller bursdag?

På SNØ kan dere sammen forsøke å bestige toppen av Mammut-veggen ved hjelp av isøkser og stegjern. En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

IMG 870DA22DEEC2-1

Interessert?

For henvendelser om teambuilding eller privattimer kan du kontakte oss på kontakt@snooslo.no.Vil du kjøpe kurs i gave?

Kjøp et gavekort til ønsket beløp, og la mottakeren booke seg på den datoen som passer best. Et gavekort på SNØ kan brukes for å kjøpe alle pass, kurs og tilleggsprodukter på snø.no.

Kjøp gavekort her.


OBS. Minimum 3 personer må være påmeldt for at kurset skal gjennomføres.Les mer om:

Mammut-veggen på SNØ

Andre kurs på SNØ