SNØ - Informasjon til klubber og lag

Informasjon til klubber og lag

Som følger av den nye forskriften som har kommet fra Lørenskog kommune, er snøsonen midlertidig. Den holdes derimot fortsatt åpent for organiserte fritidsaktiviteter og trening for barn og unge under 20 år.

Eliteidretten kan også opprettholdes uten tilskuere, og dermed kan også skigymnas og FIS-team med løpere over 20 år fortsatt trene hos oss.

Snø Alpingjeng-14

I og med at bakken vil være stengt for besøkende har vi økt kapasitet med flere muligheter til å utnytte arealet på en trygg måte. Kortstaurløype i familiebakken er for eksempel et flott alternativ for de yngste gruppene.

Booking

Alle treninger på SNØ må forhåndsbookes via en organisert klubb/lag på klubber@snooslo.no. Oppmøte uten booking vil vi ikke kunne ta imot.

Det er mulig å gjøre bookinger i følgende åpningstider:

Alpint

Mandag-fredag: kl. 14:00-21:00

Lørdag-søndag: kl. 10:00-18:00

Langrenn

Tirsdag-fredag: kl. 06:00-21:00

Lørdag-søndag: kl. 06:00-18:00

Parken

Tirsdag-torsdag: kl. 14:00-21:00

Lørdag-søndag: kl. 10:00-18:00


Book her

Smittevern

Det er viktig for oss at alle skal føle seg trygg på SNØ. Derfor vil vi begrense antall klubber i snøsonen på samtidig, og hver klubb får tildelt et eget område i varm sone.

Vi minner om påbudet om munnbind i varm sone, samt avstand både under skifting og ute i bakken. Les alle våre smitteverntiltak før dere ankommer på SNØ her.

Vi håper dere som kan vil benytte dere av denne muligheten slik at vi vil kunne opprettholde dette tilbudet.


Takk for støtten!

Les mer om:

Langrennsløypa

Alpinløypnene

Parken