SNØ - Familieklatring

Familieklatring

Hver lørdag i sommerferien tilbyr vi familieklatring på SNØ! Her får barna mulighet til å prøve isklatring i trygge omgivelser sammen med en forelder/foresatt. Hvem vil gå fra isklatring til isspising i sommer?

Book kurs

Cilia

Om kurset

På familieklatring får barna mulighet til å prøve isklatring i trygge omgivelser sammen med en forelder/foresatt. Her vil de få en enkel innføring i klatreutstyr og hvordan man beveger seg på isen. Kurset legger stor vekt på å skape klatreglede og trygghet.

Kursinnhold:

  • Treff din instruktør ved ankomst
  • Utdeling av sko, hjelm og annet mykt utstyr
  • Skifte i garderoben
  • Utdeling av skarpt utstyr ved isveggen
  • Klatring i veggen

Passer for:

Det er ingen krav til forkunnskaper verken hos barn eller foresatte, men god fysisk helse anbefales. Aldersgrense 10 år.

Pris:

Pris : 1650,-

Familieklatring gir deltakelse for 1 voksen + 2 barn. Inkluderer utstyr, instruktør og adgang til snøsonen. Adgangsbilletten er kun gyldig under kursperioden.

OBS: Vi har sko i ulike størrelser til utlån, men vi anbefaler at man tar med fjellsko med stive såler til de minste barna som man vet passer. Det skal monteres stegjern på skoene, derfor er det behov for en stiv såle.

Varighet:

3 timer hvorav ca. 2,5 time er klatring med topptau i veggen.


Book kurs

Vil du kjøpe kurs i gave?

Kjøp et gavekort til ønsket beløp, og la mottakeren booke seg på den datoen som passer best. Et gavekort på SNØ kan brukes for å kjøpe alle pass, kurs og tilleggsprodukter på snø.no.

Kjøp gavekort her.


OBS. Minimum 3 personer må være påmeldt for at kurset skal gjennomføres.

Om Mammut-veggen

Isklatreveggen inne på SNØ, også kalt Mammut-veggen, er Nordens eneste og en av verdens høyeste innendørs isvegger! Den er 15 meter høy og 10 meter bred. Vi tilbyr kurs og drop-in i trygge omgivelser. Vi håper med dette at vi kan gjøre isklatring mer tilgjengelig for folk flest.

Les mer om Mammut-veggen her.

Mammut-veggen oversikt

Les mer om:

Mammut-veggen på SNØ

Flere isklatringskurs på SNØ

Ski- og snowboardkurs på SNØ