SNØ - Bedrifter på SNØ

Bedrifter på SNØ

SNØ er en møteplass for bedrifter som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige. Hos oss får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler. Kom som dere er, klær og utstyr har vi her.

Kontakt oss

IMG 870DA22DEEC2-1

Bygg kultur på SNØ

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, kickoff, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ?

Aktiviteter

Hos oss kan dere kose dere på 36 000 kvm med snø - på alpinski, langrennski eller snowboard.

Dere finner også Nordens første, og en av verdens høyeste innendørs isvegger hos oss. Sammen kan dere forsøke å bestige toppen! En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

Har dere aldri stått på ski før, eller ønsker dere å spisse formen opp mot neste bedriftskonkurranse? På SNØ tilbyr vi alpint- og langrennskurs for små og store grupper ledet av kompetente instruktører.


Les mer om mulighetene for bedrifter på SNØ


Send henvendelse

Selskap og events

SNØ har flotte restaurantlokaler som passer perfekt for både selskap og events. Restauranten ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Les mer om events på SNØ

Thon restaurant

Møte- og konferanserom

I 4. etasje på SNØ tilbyr Thon Hotels lokaler som kan bookes for møter og konferanser med kapasitet for opp til 20 personer. Det er også mulig å arrangere større eventer i Thons restaurantlokale i 3. etasje.

Les mer om lokalene

Møteromm inneTa kontakt for mer informasjon eller visning.

E-post: bedrift@snooslo.no


Les mer om:

Booke møterom på SNØ

Overnatting i nærheten av SNØ

Ofte stilte spørsmål

Kurs på SNØ