SNØ - Bedrifter på SNØ

Bedrifter på SNØ

SNØ er en møteplass for bedrifter som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige. Hos oss får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler. Kom som dere er, klær og utstyr har vi her.

Kontakt oss

IMG 870DA22DEEC2-1

Bygg kultur på SNØ

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ?


Send henvendelse

En annerledes jul

Julegaver til dine ansatte

Ønsker du å gi en annerledes opplevelse til dine ansatte i julegave? Fyll inn skjemaet under, så tar vi oss av resten. Du vil motta fysiske gavekort som gir dine ansatte muligheten til å besøke SNØ for å stå på ski, snowboard eller isklatre.


Kjøp julegaver

Julebord på SNØ

Her kan du og dine kollegaer få en adrenalinfylt julesammenkomst - enten på alpint, langrenn, snowboard, freeski eller i isklatreveggen. Etterpå kan dere nyte god mat og drikke i varmen fra peisen i våre stemningsfulle restauranter.

Se pakketilbud

Se julemeny


Book julebord

Julebord

Smittevern COVID-19

Vi innretter oss naturligvis etter helsemyndighetenes krav slik at det skal være trygt å besøke oss. Vi ber om at dere holder minst én meters avstand og at man holder seg hjemme om man føler seg syk eller er i karantene. Aktiviteter for større selskap skal forhåndsbookes. Les om ytterlige smittevernstiltak på SNØ her.Ta kontakt for mer informasjon, visning eller booking.

Telefon: +47 924 32 073

E-post: bedrift@snooslo.no


Les mer om:

Booke møterom på SNØ

Overnatting i nærheten av SNØ

Ofte stilte spørsmål

Kurs på SNØ