SNØ - Bedrifter på SNØ

Bedrifter på SNØ

SNØ er en møteplass for bedrifter som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige. Hos oss får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler. Kom som dere er, klær og utstyr har vi her.

Kontakt oss

IMG 870DA22DEEC2-1

Bygg kultur på SNØ

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, kickoff, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ?

Aktiviteter

Hos oss kan dere kose dere på 36 000 kvm med snø - på alpinski, langrennski eller snowboard.

Dere finner også Nordens første, og en av verdens høyeste innendørs isvegger hos oss. Sammen kan dere forsøke å bestige toppen! En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

Har dere aldri stått på ski før, eller ønsker dere å spisse formen opp mot neste bedriftskonkurranse? På SNØ tilbyr vi alpint- og langrennskurs for små og store grupper ledet av kompetente instruktører.Send henvendelse

Selskap og events

SNØ har flotte restaurantlokaler som passer perfekt for både selskap og events. Restauranten ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Les mer om events på SNØ

Thon restaurant

Møte- og konferanserom

I 4. etasje på SNØ tilbyr Thon Hotels lokaler som kan bookes for møter og konferanser med kapasitet for opp til 20 personer. Det er også mulig å arrangere større eventer i Thons restaurantlokale i 3. etasje.

Les mer om lokalene

Møteromm inneTa kontakt for mer informasjon eller visning.

E-post: bedrift@snooslo.no


Les mer om:

Booke møterom på SNØ

Overnatting i nærheten av SNØ

Ofte stilte spørsmål

Kurs på SNØ