SNØ - Feire barnebursdag på SNØ

Feire barnebursdag på SNØ

Nå kan barna feire bursdag på SNØ! Her får de en helt unik feiring med lek og aktivitet i fokus. Først kan barna kose seg med mat og drikke på Snøstua Restaurant i 2. etasje før de får leke seg i bakkene.

Book her


Pris

Ukedag: Kr 395,- per barn
Helg: Kr 495,- per barn

Betaling gjøres i velkomstsenteret i 1. etasje på SNØ ved ankomst. Inkluderer adgang til snøsonen, bursdagsvester og mat og drikke.

Booking må gjøres minimum 2 uker i forkant av feiringen.

Meny:
Barnepizza, pinne-is og valgfri brus.

Egen bursdagskake kan medbringes om ønskelig.

Maks antall barn: 15 stk

Bursdag 1920x1300

Utstyr

Ta med eget utstyr eller lei hos oss. Hos Sport 1 Snø i 1. etasje kan du leie alt av utstyr til alpint, langrenn, snowboard og freeski. Støvler og hjelm er inkludert. Book online for 152,- kr for barn mellom 6-17 år.

Snø Sommercamp-33

Regler og ansvar

Foresatte

Barn som feirer bursdag på SNØ er hele tiden under forsattes ansvar. Inntil tre foresatte slipper inn gratis for å hjelpe barna. Disse må ha ski på beina.

Det er aldersgrense 6 år på å feire bursdag hos oss, og barna må inneha en viss skiteknikk/forståelse. Barn under 140 cm må ta stolheisen i følge med en voksen. Dersom det er mange barn som er under 140 cm kan disse også kjøre koppheis eller benytte seg av nybegynnerområdet.

Aktivitetsleder

Dersom flere av barna er nybegynnere anbefaler vi å bruke en aktivitetsleder fra SNØ. Aktivitetslederen vil være med barna i 1,5 time inne i snøsonen og er hovedsaklig en person som vil være tilstede sammen med barna i snøsonen for å skape trygghet, lek og en god opplevelse. Vedkommende vil kunne vise barna bakken og ulike løyper de kan kjøre. Han/hun vil også kunne sette opp enkle øvelser og aktiviteter for barna. En aktivitetsleder er ikke en skiinstruktør, og det vil derfor ikke være fokus på å lære barna skiteknikk. Akivitetsleder kan dere bestille for et tillegg på 1500,-.

Besøk av Fjon

SNØs maskot, trolljenta Fjon, møter barna med en bursdagshilsen.
Kr 500,-

SNØvettreglene

På SNØ har vi et høyt fokus på trivsel og sikkerhet, og det er viktig at alle som kjører i løypene våre har lest og forstått SNØvettreglene. Dette for å skape et trygt sted for alle.

Tilgjengelige tider

Barnebursdager må feires i normal åpningstid. Se våre åpningstider her.

Spørsmål?

Kontakt oss på kontakt@snooslo.no


Les mer om:

Gavekort på SNØ

Løypene på SNØ