SNØ - Feire barnebursdag på SNØ

Feire barnebursdag på SNØ

Nå kan barna feire bursdag på SNØ! Her får de en helt unik feiring med lek og aktivitet i fokus. Først kan barna kose seg med mat og drikke på Spiseri Snø i 2. etasje før de får leke seg i bakkene.

Booking

For å booke barnebursdag sender du en mail til kontakt@snooslo.no med følgende info:

  • Ønsket dato og tidspunkt for feiringen
  • Navn og alder på bursdagsbarnet
  • Antall barn (gjester)
  • Navn på foresatt, telefon og e-post
  • Ønsket meny (se liste under)
  • Eventuelle allergier vi må ta hensyn til
  • Ønsker dere aktivitetsleder? Ja/nei


Book her


*Booking må gjøres minimum 2 uker i forkant av feiringen.


Bursdag 1920x1300

Pris

350,- per barn (200,- for medlemmer)

Betaling i forkant via Vipps-appen.

Inkluderer adgang til snøsonen, bursdagsvester, mat og drikke & en liten oppmerksomhet til bursdagsbarnet.

Velg mellom følgende menyer:

  • Barneburger med chips, solrik/brus & pinne-is
  • Barnepizza, solrik/brus & pinne-is

*Ved ønske om større posjon på hamburger eller pizza kommer et tillegg på 50,- per barn. Passer for barn over 13 år.

Ta gjerne med egen kake. Foreldre som venter på Spiseri Snø vil få gratis kaffe.

Maks antall barn: 15 stk

Utstyr

Ta med eget utstyr eller lei hos oss. Hos Sport 1 Snø i 1. etasje kan du leie alt av utstyr til alpint, langrenn, snowboard og freeski. Støvler og hjelm er inkludert. Book online for 152,- kr for barn mellom 6-17 år.

Snø Sommercamp-33

Regler og ansvar

Foresatte

Barn som feirer bursdag på SNØ er hele tiden under forsattes ansvar. Inntil tre foresatte slipper inn gratis for å hjelpe barna. Disse må ha ski på beina.

Det er aldersgrense 6 år på å feire bursdag hos oss, og barna må inneha en viss skiteknikk/forståelse. Barn under 140 cm må ta stolheisen i følge med en voksen (NB. grunnet smitteverntiltak er det kun tillatt med to personer i hver heisstol, med unntak av personer fra samme husstand). Dersom det er mange barn som er under 140 cm kan disse også kjøre koppheis eller benytte seg av nybegynnerområdet.

Aktivitetsleder

Dersom flere av barna er nybegynnere anbefaler vi å bruke en aktivitetsleder fra SNØ. Aktivitetslederen vil være med barna i 1,5 time inne i snøsonen og er hovedsaklig en person som vil være tilstede sammen med barna i snøsonen for å skape trygghet, lek og en god opplevelse. Vedkommende vil kunne vise barna bakken og ulike løyper de kan kjøre. Han/hun vil også kunne sette opp enkle øvelser og aktiviteter for barna. En aktivitetsleder er ikke en skiinstruktør, og det vil derfor ikke være fokus på å lære barna skiteknikk. Akivitetsleder kan dere bestille for et tillegg på 1500,-.

SNØvettreglene

På SNØ har vi et høyt fokus på trivsel og sikkerhet, og det er viktig at alle som kjører i løypene våre har lest og forstått SNØvettreglene. Dette for å skape et trygt sted for alle.

Tilgjengelige tider

Barnebursdager må feires i normal åpningstid. Se våre åpningstider her.

Smittevern

Med bakgrunn i dagens situasjon rundt COVID-19 vil vi tilpasse arrangementet med ulike tiltak for å kunne overholde myndighetenes smittervernregler. Vi minner om at man skal holde minst én meters avstand og ber om at dere holder dere hjemme dersom man føler seg syk eller er i karantene. Les om ytterlige smittevernstiltak på SNØ her.

Spørsmål?

Kontakt oss på kontakt@snooslo.no


Les mer om:

Gavekort på SNØ

Løypene på SNØ