DROP-IN: Både Fjon og instruktører er tilgjengelig på stand-by dersom skiglade gjester kommer innom i sommer. Henvend deg i velkomstssenteret i 1. etasje for å få en oversikt over hva som er tilgjengelig for deg. På drop-in tilbyr vi følgende;

Privattimer Vil du ha en instruktør helt for deg selv? Da anbefaler vi at du tar en privattime med en av våre dyktige instruktører. Vi tilbyr privattimer i alpint, freeski, snowboard og langrenn til både barn og voksen.

Varighet: 60 minutter

Pris: fra 700,-

Privattime


Stå på ski med Fjon Fjon skal endelig lære seg å stå på ski og nå vil hun stå på ski sammen med skiglade barn i sommer! Har du lyst til å stå på ski med Fjon? Bli med Fjon og våre dyktige instruktører på ski i nybegynnerområdet og familiebakken.

Varighet: 30 minutter

Pris: 100,-

Mer info kommer.

Ski med Fjon


Sommereventyret Bli med på et sommereventyr på ski sammen med andre barn og SNØ-instruktørene. I løpet av dette eventyret vil dere få bli med på steder dere aldri før har besøkt på SNØ. Kanskje dere får bli med skipatruljen på jobb, og kanskje dere får bli med inn i heisbua?

Varighet: 60 minutter

Pris: 200,-

Mer info kommer.

Snø Kurs-3


SKI- OG SNOWBOARDKURS: På vår nettside kan du booke kurs i alpint, freeski og snowboard. I tillegg til helgekurs har vi i sommer også gode priser på intro-kurs hvor man får 75 minutter innføring i hva kurs på SNØ kan by på. Kursene våre kan forhåndsbookes her

Ønsker du å ta med hele familien på en kurs, legger vi til rette for hva som passer nettopp dere! Ta kontakt på kontakt@snooslo.no for mer informasjon.

ISKLATRING: Isklatreveggen inne på SNØ, også kalt Mammut-veggen, er Nordens eneste og en av verdens høyeste innendørs isvegger! Den er 15 meter høy og 10 meter bred. Vi tilbyr kurs for alle nivåer i trygge omgivelser. Vi ønsker med dette å gjøre isklatring mer tilgjengelig for folk flest.

Les mer om isklatrekurs her

isklatring

Det er aldri for sent (eller for tidlig) å lære seg noe nytt!