Her får barna en sommercamp utenom det vanlige med varierte aktiviteter, flinke instruktører og supre vinterforhold. Velg den uken som passer deg og den aktiviteten du ønsker å delta på - alpint, langrenn, freeski eller snowboard.

Barn alpin 1920x1300

Aldersgrense: Sommercampen er et tilbud for barn i følgende aldersgrupper:

Alpint, freeski og snowboard: 7-12 år

Langrenn: 10-14 år

Når: Uke 33: Mandag 10.08 - torsdag 13.08 kl. 09:00-15:30

Pris: Ikke-medlem: 3000,-

SNØ-medlem: 1500,- (barnet må være SNØmedlem. Bli medlem her)

Prisen inkluderer 4 dager med inngangspass, instruktører og lunsj.

Påmelding: Påmeldingen til SNØ Sommercamp 2020 er nå stengt.

Utstyr: Ta med eget utsyr eller lei hos Sport 1 Snø i 1. etasje på SNØ.

Nivå: Alpint, freeski og snowboard: nybegynner til viderekommen. Barna vil bli delt inn i grupper basert på valgt aktivitet, alder og nivå.

Langrenn: øvet eller viderekommet nivå, altså ikke nybegynnere. Vi anbefaler at deltakere har stått på rulleski tidligere.

Nybegynner:

Læring gjennom lekbaserte øvelser. Starter i barneområdet på magic carpet, øver på å ploge, bremse, og stoppe. Mål om å komme seg til øvet nivå ila kurset.

Øvet:

Kan ta heis selv, ploge, stoppe og svinge. Kjører selv ned bakkene alene, og kan kjøre med andre barn i en noe større gruppe. Trenger å øve på teknikk for å få en større skiglede.

Viderekommen:

Kjører (eller har kjørt) aktivt alpint gjennom klubb, eller er dyktig skikjører som mestrer alle forhold. Kjører alle bakker og heiser, ønsker nå å terpe teknikk gjennom ny inspirasjon. Blir ledet av erfarne instruktører.

Aktiviteter:

// Alpint Vi har 500 m lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer.
Alpininstruktørene vil gi tips og tilbakemeldinger som garantert vil øke både ferdighet og selvtillit. Vi setter opp porter i racingbakken for de som liker fart og spenning.

Barn alpin pro 1920x1300

// Freeski & snowboard For de øvede har vi 300 meter med terrengpark. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina. Våre instruktører fokuserer på å ha det gøy i bakken, samt læring og mestring etter nivå.

Alpinløypene på SNØ

// Langrenn Nytt for sommercampen er langrenn for aldersgruppen 10-14 år. Dagene vil bli delt i to økter hvorav den ene økten blir inne i langrennsløypa på SNØ, mens den andre blir en variert barmarksøkt med innslag av rulleski og aktiviteter i Stovnermarka.

Langrennsløypa på SNØ

Kontakt oss på hoj@snooslo.no dersom du har noen spørsmål.

Obs! Vi har begrenset antall plasser per kurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ved mindre enn 10 deltagere pr. gren tar vi forbehold om at aktiviteten kan måtte avlyses.

COVID-19 Med bakgrunn i dagens situasjon rundt Covid-19, vil vi tilpasse arrangementet med ulike tiltak for å kunne overholde myndighetenes smittervernregler. Dette innebærer bl.a at vi vil ha ulikt oppmøte for de forskjellige gruppene, det vil være spesielle regler for heisbruk og vi vil dele opp lunsjen i mindre grupper. Mer informasjon sendes ut til de påmeldte nærmere oppstart.

Med forbehold om endringer.