Hør episoden her.

SNØpodden er tilgjenglig på alle plattformer der du hører din podcast. Søk på SNØpodden, så dukker den opp.

Elise, Marius og Ida

Møt kjæresteparet Marius og Ida Pauline som falt for hverandre gjennom sin felles lidenskap for klatring, og som senere forlovet seg på klatretur. De er begge klatreinstruktører på Oslo Klatresenter, og i Mammut-veggen på SNØ.

I denne episoden av SNØpodden deler paret sine egne erfaringer, og lærer bort ord og uttrykk du må kunne for å forstå noe som helst i det særegne klatremiljøet. De forteller hvordan de vanligste ulykkene skjer, og hvordan de kan se at noen i klatreveggen er helt ny i sporten.

De avslører i tillegg at isklatring er en farlig sport, og at de ofte er kalde og redde når de klatrer is utendørs. De er veldig enige om at det ikke er noen skam å snu når situasjonen føles utrygg, og at de beste historiene ofte blir til når man ikke fullfører.

På spørsmål om hva som er viktigst for dem med en klatrepartner, kommer god kommunikasjon og selvinnsikt høyt opp på lista. Og det som er viktigst med selve turen, er kaffepausen og kosen underveis. Hvem er da bedre å ha med seg på tur, enn kjæresten?

Tune in!


Tidligere episoder av SNØpodden finner du her.