Høstcampen byr på lek og moro, varierte aktiviteter, flinke instruktører og supre vinterforhold. Velg mellom alpint, freeski eller snowboard.

Aldersgrense: Høstcampen er et tilbud for barn i følgende aldersgrupper:

Alpint, freeski og snowboard: 7-12 år

Når: Uke 40: mandag 28. september - torsdag 1. oktober kl. 09:00-15:30

Pris: Ikke-medlem: 3000,-

SNØ-medlem: 1500,- (barnet må være SNØ-medlem. Bli medlem her).

Prisen inkluderer 4 dager med inngangspass, instruktører og lunsj.

Påmelding: Meld ditt barn på ønsket uke og aktivitet her.

Påmeldingsfrist er 6. september.

Utstyr: Ta med eget utsyr eller lei hos Sport 1 Snø i 1. etasje på SNØ.

Nivå: Alpint, freeski og snowboard: nybegynner til viderekommen. Barna vil bli delt inn i grupper basert på valgt aktivitet, alder og nivå.

Nybegynner:

Læring gjennom lekbaserte øvelser. Starter i barneområdet på magic carpet, øver på å ploge, bremse, og stoppe. Mål om å komme seg til øvet nivå ila kurset.

Øvet:

Kan ta heis selv, ploge, stoppe og svinge. Kjører selv ned bakkene alene, og kan kjøre med andre barn i en noe større gruppe. Trenger å øve på teknikk for å få en større skiglede.

Viderekommen:

Kjører (eller har kjørt) aktivt alpint gjennom klubb, eller er dyktig skikjører som mestrer alle forhold. Kjører alle bakker og heiser, ønsker nå å terpe teknikk gjennom ny inspirasjon. Blir ledet av erfarne instruktører.

Aktiviteter:

// Alpint Vi har 500 m. lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer.
Alpininstruktørene vil gi tips og tilbakemeldinger som garantert vil øke både ferdighet og selvtillit. Vi setter opp porter i racingbakken for de som liker fart og spenning.

2020-02-18 Rammelaus Snø 35 copy

// Freeski & snowboard For de øvede har vi 300 meter med terrengpark. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina. Våre instruktører fokuserer på å ha det gøy i bakken, samt læring og mestring etter nivå.

2020-02-20 Snø Vinterferie-2

Obs! Vi har begrenset antall plasser per kurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ved mindre enn 10 deltagere per gren tar vi forbehold om at aktiviteten kan måtte avlyses.

COVID-19 Med bakgrunn i dagens situasjon rundt Covid-19, vil vi tilpasse arrangementet med ulike tiltak for å kunne overholde myndighetenes smittervernregler. Dette innebærer bl.a at vi vil ha ulikt oppmøte for de forskjellige gruppene, det vil være spesielle regler for heisbruk og vi vil dele opp lunsjen i mindre grupper. Mer informasjon sendes ut til de påmeldte nærmere oppstart.

Med forbehold om endringer.

Kontakt oss på hoj@snooslo.no dersom du har noen spørsmål.