Passer for: Høstcampen er et tilbud for barn i alderen 7-12 år

Når: Uke 40: mandag 4. oktober - torsdag 7. oktober kl. 09:00-15:30

Pris:

Ikke-medlem: 3200,-

SNØ-medlem: 2500,- (barnet må være SNØ-medlem. Bli medlem her).

Prisen inkluderer 4 dager med inngangspass, instruktører og lunsj.

Påmelding:

For ikke-medlemmer - fullbooket

For medlemmer trykk her for påmelding

Påmeldingsfrist: 15.09.21

Utstyr: Ta med eget utsyr eller lei hos Sport 1 Snø i 1. etasje på SNØ.

Nivå: Nybegynner til viderekommen. Barna vil bli delt inn i grupper basert på valgt aktivitet, alder og nivå.

Nybegynner:

Læring gjennom lekbaserte øvelser. Starter i barneområdet på magic carpet, øver på å ploge, bremse, og stoppe. Mål om å komme seg til øvet nivå ila kurset.

Øvet:

Kan ta heis selv, ploge, stoppe og svinge. Kjører selv ned bakkene alene, og kan kjøre med andre barn i en noe større gruppe. Trenger å øve på teknikk for å få en større skiglede.

Viderekommen:

Kjører (eller har kjørt) aktivt alpint gjennom klubb, eller er dyktig skikjører som mestrer alle forhold. Kjører alle bakker og heiser, ønsker nå å terpe teknikk gjennom ny inspirasjon. Blir ledet av erfarne instruktører.

Aktiviteter:

// Alpint Vi har 500 m. lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer.
Alpininstruktørene vil gi tips og tilbakemeldinger som garantert vil øke både ferdighet og selvtillit. Vi setter opp porter i racingbakken for de som liker fart og spenning.

2020-02-18 Rammelaus Snø 35 copy

// Freeski & snowboard For de øvede har vi 300 meter med terrengpark. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina. Våre instruktører fokuserer på å ha det gøy i bakken, samt læring og mestring etter nivå.

2020-02-20 Snø Vinterferie-2

Obs! Vi har begrenset antall plasser per kurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ved mindre enn 10 deltagere per gren tar vi forbehold om at aktiviteten kan måtte avlyses.

COVID-19 Med bakgrunn i dagens situasjon rundt COVID-19, vil vi tilpasse arrangementet med ulike tiltak for å kunne overholde myndighetenes smittervernregler. Dette innebærer bl.a at vi vil ha ulikt oppmøte for de forskjellige gruppene, det vil være spesielle regler for heisbruk og vi vil dele opp lunsjen i mindre grupper. Mer informasjon sendes ut til de påmeldte nærmere oppstart.

Hvis SNØ ser seg nødt til å kansellere campen som følge av COVID-19, vil vi tilby plass på oppsatte camper ved et senere tidspunkt. Skulle kjøper ikke ha mulighet for å gjennomføre med ny dato gir det kjøper full kanselleringsrett og full refusjon.

Kontakt oss på kontakt@snooslo.no dersom du har noen spørsmål.

Med forbehold om endringer.