Det er superslalom med tidtagning som gjelder. Det passer for "alle" og vanlige slalomski kan benyttes. Superslalom = slalom med storslalomporter og 15-20 meter avstand.

Meld dere på i lag bestående av tre kollegaer og send utfordringen videre til de dere vil slå - andre kollegaer, kunder, konkurrenter, osv.

Meld dere inn på Facebook-eventet for løpende informasjon om SNØ Challenge!

PÅMELDING: Meld på ditt lag her

Påmeldingsfrist er 19. august.

Husk å fylle inn følgende:

  • 3 deltagere
  • Lagnavn (her får dere gjerne være kreative)
  • Navn på bedrift

Pris er 1950,- per deltager. Inkluderer: Deltageravgift, mat på renndager, 3 treninger & finalefest.

RENN:

  1. Renn : onsdag 16. september kl. 19:00
  2. Renn : onsdag 14. oktober kl. 19:00
  3. Renn : onsdag 4. november kl. 19:00

Et lag skal bestå av tre utøvere, uavhengig av kjønn. Det skal konkurreres i tre renn, hvor det siste av disse er en superfinale med tilhørende premieutdeling og afterski.

Man konkurrerer som lag og som enkeltutøver. Det vil ikke være mulig å melde seg på uten å være en del av et lag. Man vil starte enkeltvis, og tidene på alle fra laget vi bli lagt sammen. Den totale sluttiden for laget danner grunnlaget for en resultatliste.

Vinneren av lagkonkurransen vil være det laget som har brukt minst tid på alle de tre rennene. Etter tre renn vil det også kåres en individuell vinner, da basert på det samme prinsippet som for lagkonkurransen.

TRENING:

  1. Trening : mandag 7. september kl. 20:00-22:00
  2. Trening : mandag 5. oktober kl. 20:00-22:00
  3. Trening : mandag 26. oktober kl. 20:00-22:00

Treningen skjer i regi av WANG og SNØlaget og fungerer som åpen gruppetrening/porttrening a 2 timer med instruktører, 2-4 lanes.

FINALEFEST: 4 november er det superfinale og stor finalefest! Da oppfordrer vi alle til å ta med seg sine kollegaer som heiagjeng og etterpå er det premieutdeling og afterski hele kvelden.

PREMIER: Vi lover fantastiske premier - blant annet en tur for to til St. Moritz (fly + hotell), medlemskap på SNØ og produkter fra Tag Heuer!

Vinneren av lagkonkurransen vil være det laget som har brukt minst tid på alle de tre rennene. Etter tre renn vil det også kåres en individuell vinner, da basert på det samme prinsippet som for lagkonkurransen. I tillegg til lag og individuell konkurranse vil det også bli uttrekkspremier etter siste rennet.

For å motta eventuelle premier må man fysisk stille på premieutdelingen etter det siste rennet. Ingen oppmøte = ingen premie, uansett om du har vunnet eller ikke.

Organisasjonskomiteen vil også belønne det laget som stiller med den mest fremtredende heiagjengen i form av fratrekk på tiden med 30 sekunder per renn.

Meld dere på da vel! Vi ses i bakken!