På SNØ har vi noe for alle. I snøsonen kan dere nyte en påsketur i langrennsløypa, suse utfor i alpinbakkene og øve på snowboard-triks i parken. Her kan hele gjengen finne en aktivitet som passer for dem under ett og samme tak.

I den varme delen av SNØ finner dere restauranter, treningssenter og shopping. Hva kan måle seg med en kopp kakao og en kvikklunsj foran varmen fra peisen etter en lang dag i bakken?

Kjøp SNØpass her.

Snøsonen

// Alpint Vi har 500 meter lange nedfarter med utfordringer for alle nivåer - velg mellom familie-, racing- eller nybegynnerbakken.

Barn i heis 1920x1300

// Freeski & snowboard I parken kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken er det også et big jump. Dette er et paradis for alle som ønsker å leke med ski eller brett på beina.

Hopp på SNØ

// Langrenn Langrennsløypa er ei løype for både aktive og nybegynnere, store og små. Vår 1 km lange langrennsløype henger 20 meter over bakken med utsikt ned til alpinbakkene og parken. Løypa er småkupert med svinger, oppover-, nedoverbakker og bra variasjon hele veien.

Langrenn 1920x1300

Les mer om langrennsløypene på SNØ

Restauranter

God mat og drikke er en viktig del av skiopplevelsen. Her kan du velge mellom et variert utvalg av spisesteder - fra italiensk pizza og sushi, til kaffe og ferske bakevarer.

Spiseri Snø 2 1920x1300

Les mer om spisestedene på SNØ.

Utstyrsleie

Ta med eget utstyr eller lei det du trenger hos Sport 1 Snø i 1. etasje. Kanskje du ønsker å prøve noe nytt, som du ikke har utstyr til selv?

Sport 1 Snø skiutleie 1920x1300

Lei utstyr her

2000 m2 med sportsparadis Sport 1 Snø er på hele 2000 m2 fordelt på 2 etasjer, og har en unik sammensetning av de beste merkevarene innen sport.

Sport 1 Snø 2 1920x1300

Les mer om Sport 1 Snø

Atomic Pro Center - det 3. av sitt slag i verden Her kan du få tilpasset alpinstøvlene, oppsett av ski, bindinger og støvler.

Atomic Pro Center

Les mer om Atomic Pro Center

Trenger du overnatting?

Dersom du trenger overnatting kan du kjøpe skipass kombinert med overnatting på Thon Hotels.

Book her