MEET & GREET MED FJON: Fjon vil stadig vekk komme innom SNØ i sommer for å hilse på barna som oppholder seg både i snøsonen og i den varme delen av SNØ. Hun deler ut gode troll-klemmer og elsker å ta selfies sammen med barna. I snøsonen har Fjon fått sitt helt egne Fjon-land hvor man kan leke seg uten ski på beina.

Når: Meet and greet: onsdager og lørdager kl. 12:00 og 15:00
Fjonland: hver dag kl. 10-18

Snøland


FJON-SHOW: Vil du høre historien om Fjon? På Fjon-show møter du Fjon sammen med vennene hennes fra Lørenskog Musikalteater. De forteller historien om hvor Fjon kommer fra og hvordan hun fant frem til SNØ. I tillegg lærer de bort Fjon-dansen til alle som vil lære.

Når: Fjon-show: torsdager kl. 16:00 og søndager kl. 13:00
Mer info kommer.


STÅ PÅ SKI MED FJON: Fjon har lenge hatt lyst til å lære å stå på ski, og i sommer har hun tenkt å gjøre alvor ut av det. Da kan også barna komme innom og stå på ski sammen med henne. Bli med!

Når: Ski med Fjon: tirsdager, torsdager og søndager kl. 12:00 og 15:00
Mer info kommer.

Ski med Fjon

FJON-REBUS: I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Fjon har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.

Når: Fjon-rebus: hver dag kl. 10-18 fra 20. juni - 20. august

Hvor: Svarark for rebusen hentes i velkomstsenteret i 1. etasje. Her kan man også hente kryssord, tegninger for fargelegging og brev som man kan skrive og legge i postkassa til Fjon. Rebus-postene vil være plassert i den varme delen av SNØ (1-4 etasje), og noen finner man i snøsonen.

Pris: Det koster ikke noe å delta på rebusen i varm sone, men man må kjøpe adgangsbillett til SNØ for løse oppgavene som er inne i snøsonen.

Fjon nordlys

Fjon håper dere kommer innom i sommer! Les mer om Fjon her.