Fjon og vennene hennes i nordlys på onsdager kl. 15:00 På onsdager blir det Nordlystime på SNØ med magisk lys inne i snøsonen. Fjon er veldig fascinert av nordlyset, og derfor kommer hun og vennene hennes fra Lørenskog musikalteater innom for å hilse på barna som besøker SNØ disse dagene. Da kan man utnytte muligheten til å spørre henne spørsmål og ta en selfie sammen med Fjon.

Fjonshow på søndager kl. 12:00 På en scene bygd av snø i nybegynnerområdet inne i snøsonen, inviterer Fjon og vennene hennes fra Lørenskog musikalteater til Fjonshow på søndager i juli! Her blir det trollsk stemning med magisk lys, historiefortelling, musikk og dans. Vi håper så mange barn som mulig tar på seg ski eller snowboard, og kommer for å delta i moroa.

Fjon-rebus hver dag i sommer I hele sommerferien (20. juni - 20. august) vil det være Fjon-rebus for barna inne på og utenfor SNØ. Fjon har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på. Les mer om rebusen her.

Fjon nordlys

Vil du vite mer om Fjon og hennes historie? Da kan du lese mer om henne her.