Innendørs opplevelsessenter Når SNØ står ferdig i 2020, skal arenaen være mye mer enn et treningssenter for vintersport. Sammen skal de mange tilbudene i helårsarenaen utgjøre et opplevelsessenter for alle som elsker snø. Uansett alder, uansett hvordan man foretrekker å være aktiv.

SNØ skal, kort sagt, være en naturlig møteplass for mennesker i alle aldre som vil ha det gøy.

Snø for alle Alle som spiller tennis på hobbybasis, for å ta et eksempel, vet hvor vanskelig det kan være å sikre seg banetid. Mange innendørsbaner fullbookes av klubber, slik at mesteparten av kapasiteten settes av til de mest dedikerte. Terskelen for å bare møte opp og spille et par kamper med en kompis er høy.

Når SNØ ferdigstilles, skal vi snu denne «tennishall-tilnærmingen» på hodet. SNØ skal alltid være klar til å ta i mot besøkende, uansett ferdighetsnivå. SNØ kommer til å være et lavterskeltilbud, på linje med svømmehaller, skøytebaner, skateparker og opplevelsesparker som Tusenfryd og Dyreparken. Et naturlig utfluktssted for barnefamilier, vennegjenger, bedrifter og turister.

SNØ skal ikke sperres av for toppidretten i uker av gangen. Landslagene har ikke forkjørsrett. Du møter kanskje Kjetil Jansrud i heiskøen, men han står der og venter på lik linje som deg og kompisen din.

Et naturlig tilskudd Vinteren 2016/2017 var en av de mest snøfattige vi har hatt på Østlandet de siste årene. I fremtiden kan vinterglade østlendinger komme til å måtte kjøre mye lenger enn til Tryvann, Kjelsås og Varingskollen hvis de vil ha snø under beina. I en hektisk hverdag vil ikke dette alltid være så lett å få til, selv om man har aldri så lyst til å komme seg ut.

På perfekte vinterdager med skyfri himmel vil det lokale anlegget, marka-løypene og snøfonnen på parkeringsplassen være det naturlige førstevalget.

SNØ skal ikke konkurrere med eksisterende anlegg og vintersportstilbud. Snarere tvert i mot. Vintrene er kanskje våtere og kortere enn før, men enn så lenge kommer det jo perfekte vinterdager, med drømmeforhold og skyfri himmel. På disse dagene vil det lokale anlegget, marka-løypene og snøfonnen på parkeringsplassen være opplagte førstevalg.

SNØs mål er å bygge opp under aktivitetstilbudet som allerede eksisterer. Lørenskog er ikke Dubai, dermed er det heller ikke meningen at brukerne kun skal være aktive innenfor arenaens vegger. SNØs mål er at alle vinterentusiaster skal få maksimalt ut av de perfekte vinterdagene. Derfor vil vi tilrettelegge for aktivitet under tak når det ikke er så trivelig (eller mulig) å være ute.

Ved å gjøre det mulig å være i aktivitet på snø året rundt, vil SNØ bidra til å øke interessen for vintersport og friluftsliv. Vi gleder oss stort til å åpne dørene i 2020!

Registrer deg for flere nyheter og kommende tilbud på SNØ