Fra desember er Trym Klingenberg driftssjef på SNØ. Frem til åpning i 2020 vil han være uvurderlig i planleggingen av vår 50.000 kvm store arena, som skal tilby fantastiske forhold og temperaturer på -2 til -4 grader, hver dag hele året.

Trym2 Trym Klingenberg er driftssjef på SNØ fra 3. desember.

Vi kan ikke skylde på været

– For meg som har jobbet med ski og snø hele livet, er forutsigbarheten noe jeg gleder meg veldig til. Vi kan jo ikke skylde på været lenger, sier Trym med et smil. Han er selv oslogutt, og returnerer fra en aktiv 25-årig tilværelse i Hemsedal. Bak seg har han en omfattende yrkeskarriere fra flere norske skisentre, med arbeidsoppgaver av alle slag innen drift av alpine ski- og snøanlegg.

– Visjonen er jo at alle, fra barn og nybegynnere til eliteutøvere og ansatte, skal få positive opplevelser på SNØ. Vi vil jobbe for at alle skal trives og lykkes hos oss, avslutter Trym, som i tillegg til driftserfaring har fartstid som alpintrener på toppnivå.

Aktive opplevelser Med fantastiske forhold året rundt, legges grunnlaget for alt som skal skje på SNØ, og fra første februar er vi glade for å få med oss Halvor Lauvstad som produktansvarlig. Halvor vil gå i spissen for å skape nye muligheter som gjør at flest mulig vil bevege og utfolde seg på SNØ.

Halvor1 Halvor Lauvstad blir produktansvarlig på SNØ fra 1. februar.

SNØ blir fullt av opplevelser!

– Enten du er barn, ungdom eller voksen som ønsker å bevege deg, leke eller trene, skal SNØ bli et opplevelsesrikt sted å være, sier Halvor med smittende entusiasme. Som produktansvarlig vil han jobbe mye med å finne de rette menneskene, som kan bidra til gjøre tilbudet så komplett som mulig.

Til SNØ kommer Halvor fra Norges Skøyteforbund, hvor han har vært generalsekretær i fire år. Fra tidligere har han også lang og bred yrkeserfaring fra treningsbransjen, både som foreleser og forfatter av flere bøker om trening og helse. Blant annet er Halvor medforfatter av «birkenbibelen» Best i Birken.

Påske 2018 ski ØstmarkaHalvor med datter og sønn på påsketur i Østmarka.

– Om du kommer alene, med venner og familie, eller sammen med klubben din, skal SNØ være et sted du alltid finner inspirerende omgivelser for snøaktivitet, avslutter Halvor.

Og med det ønsker vi Trym og Halvor hjertelig velkommen!

Registrer deg for flere nyheter og kommende tilbud på SNØ