Har du lyst på gode nyheter og tilbud rett i innboksen?

Nypreppa fakta om SNØ

Vi vet ikke alt enda, men dette er vi rimelig sikre på

Snøsonen

Hvor stort blir det 40 000 kvm. (4 x Telenor Arena)
Antall nedfarter 4 alpine nedfarter
Type heiser Stolheis, koppheis og båndheis
Lengste nedfart 520 m. (tilsvarende Kirkerudbakken)
Bratteste nedfart Ca. 22° (tilsvarende henget i Wyllerløypa)
Parken Blåpark med bigjump
Langrenn Inntill 2 km. i lettkupert terreng
Lekeområde Hundrevis av kvadratmeter å boltre seg på
Temperatur Ca. -2˚ til -4˚ og vindstille

Praktisk

Når åpner det? Januar 2020
Åpningsdager 365 (alltid åpent)
Total størrelse Ca. 50 000 kvm.
Tid fra Oslo (bil) Ca. 13 min.
Tid fra Oslo (tog) Ca. 19 min.
Tid fra togstasjonen Ca. 5 min. gange

Opplevelse og lek

SNØ skal være et sted for snørike opplevelser du aldri har opplevd før. Nattkjøring i et fantastisk lysshow eller filmpremiere i bakken. Nordlys? Vi flytter det inn! Det er alt for lite nordlys her på Østlandet.

Her kan du samle gode venner, feire barnebursdag eller rett og slett ta turen for en innholdsrik og annerledes helg. Hvordan du nyter snøen er opp til deg.

Jente som aker

Læring og mestring

Lær deg carvingsving eller dobbeldans av en instruktør. Test randokurs i snøstorm, eller se og lær av de beste utøverne i verden.

Med stabilt vær og topp snøforhold, vil du bli overrasket over hvor lett det er å lære nye ting innendørs. Alt blir morsommere når man kan det – og kan man det, kan man alltid bli litt bedre. Ta med treningsgruppen din og legg den neste samlingen til SNØ.

Trening

Trening på SNØ skal være inspirerende. Det er morsommere å løfte vekter når du hver dag kan kjenne hvordan det gjør carvingsvingen bedre.

Langrenn, verdens beste mosjonsform. Løypene våre er designet for å gi deg variasjon og maksimal treningseffekt. Trenger du et ekstra dytt, finner du en personlig trener i løypa, eller i bunn av bakken rett bak heishuset.

Her møter du de faste, og de som bare vil ha litt variasjon i treningen. Alle som ikke klarer å vente til det første snøfallet, og de som fortsatt ikke har fått nok når den siste snøflekken smelter.

Et sted å møtes

SNØ – en naturlig møteplass for alle. En del av en spennende og helt ny bydel rett utenfor Oslo. Her kan du henge med venner, arrangere kick-off og holde møter. Formelle eller uformelle.

Jobb fra et annerledes sted. Nyt en glühwein foran peisen. Kom innom en av våre spesialbutikker, eller spis en god lunsj mens du ser på livet i bakken.

Kart over Oslo og SNØ i Lørenskog